Ti jero, ku Martin Amis

Ti jero, ku Martin Amis

Sastra salaku cara hirup sakapeung ngabeledug ku karya anu nangtung dina ambahan narasi, kronis jeung biografi. Jeung nu ends up keur latihan paling ikhlas tina panulis anu mixes inspirasi, evocations, kenangan, pangalaman ... Ngan naon Martín Amis nawarkeun kami di ...

baca leuwih

Hildegarda, ku Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Kapribadian Hildegarda ngenalkeun urang kana rohangan mistis legenda. Ngan di dinya tiasa mitos para wali sareng tukang sihir cicing sareng patalina anu sami dina jaman urang. Kusabab dinten ieu kaajaiban pikeun ngalaunan jalma buta ngagaduhan licik anu sami sareng mantra anu sanggup ...

baca leuwih

Escombros, ku Fernando Vallejo

Sadayana gampang karandapan. Komo deui, kahirupan salaku jalma ngajauhkeun ledakan umur anu dikontrol. Teras aya puing, anu mana kenangan penting henteu kantos dipulut deui dina waktosna. Kusabab barina ogé, henteu mémori nahan touch atanapi sora sareng ...

baca leuwih

Seuneu Abadi ku Stephen Crane ku Paul Auster

The Wild West, salaku synecdoche tina tanah air Amérika dina formasi, ngalegaan imajinasi na, idiosyncrasies sareng bentuk-bentukna pikeun sakumna nagara raksasa anu sensitipitas sareng kapercayaan anu béda ngeunaan ampir sadayana. Moal pernah disangka anu hétérogén sapertos anu bakal dibentuk di nagara sapertos ayeuna ...

baca leuwih

Ningali ka tukang, ku Juan Gabriel Vásquez

Aya langkung ti hal anu bahaya ngeunaan révolusi ayeuna. Ampir sadayana diimpor ku legitimasi kayakinan jalma anu vindicates ngalawan jalma anu jempé, sanaos jempé ogé asalna tina tiiseun, tina musnah sabalikna. Kukituna salah sahiji tungtungna, lebet kana jisim, diyakinkeun ku gairah ...

baca leuwih

Killer Ladies: Awéwé Létal dina Sejarah, ku Tori Telfer

Rajapati éta henteu ngagaduhan jenis kelamin henteu diragukeun. Oswald, tukang bunuh sareng bukuna The Catcher di Rye dina pananganna, atanapi York Ripper atanapi bahkan "The Wolf of Moskow" tiasa dugi ka jaman ayeuna urang. Tapi enya, aya ogé awéwé anu resep kana kajahatan paling jahat ...

baca leuwih

Awéwé jiwa kuring, tina Isabel Allende

Nyaho ku haté jalan ka sumber inspirasi, Isabel Allende dina karya ieu anjeunna robah jadi gibberish existential of kematangan dimana urang sadayana balik deui ka naon ngajalin identitas urang. Hiji hal anu matak kuring alami pisan sareng pas waktuna, saluyu sareng wawancara anyar anu ...

baca leuwih

Latihan mémori, ku Andrea Camilleri

Éta panasaran kumaha upami henteu aya panulis anu padamel, naon anu tiasa janten publikasi anu ngaganggu, boros dina kahirupan, tungtungna janten jarang pikeun mitomaniak saatos pupusna. Tapi ogé sacara gembleng pendekatan ka jalma awam anu sigana henteu pernah maca panulis anu teu lami ka tukang ninggalkeun adegan ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron