Ti jero, ku Martin Amis

Ti jero, ku Martin Amis

Sastra salaku cara hirup sakapeung ngabeledug ku karya anu nangtung dina ambahan narasi, kronis jeung biografi. Jeung nu ends up keur latihan paling ikhlas tina panulis anu mixes inspirasi, evocations, kenangan, pangalaman ... Ngan naon Martín Amis nawarkeun kami di ...

Baca leuwih

Hildegarda, ku Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Hildegarda, novelna

Kapribadian Hildegarda ngenalkeun urang kana rohangan mistis legenda. Ngan di dinya tiasa mitos para wali sareng tukang sihir cicing sareng patalina anu sami dina jaman urang. Kusabab dinten ieu kaajaiban pikeun ngalaunan jalma buta ngagaduhan licik anu sami sareng mantra anu sanggup ...

Baca leuwih

Escombros, ku Fernando Vallejo

Escombros, ku Fernando Vallejo

Sadayana gampang karandapan. Komo deui, kahirupan salaku jalma ngajauhkeun ledakan umur anu dikontrol. Teras aya puing, anu mana kenangan penting henteu kantos dipulut deui dina waktosna. Kusabab barina ogé, henteu mémori nahan touch atanapi sora sareng ...

Baca leuwih

Seuneu Abadi ku Stephen Crane ku Paul Auster

Seuneu Abadi ku Stephen Crane

The Wild West, salaku synecdoche tina tanah air Amérika dina formasi, ngalegaan imajinasi na, idiosyncrasies sareng bentuk-bentukna pikeun sakumna nagara raksasa anu sensitipitas sareng kapercayaan anu béda ngeunaan ampir sadayana. Moal pernah disangka anu hétérogén sapertos anu bakal dibentuk di nagara sapertos ayeuna ...

Baca leuwih

Ningali ka tukang, ku Juan Gabriel Vásquez

Tingali deui

Aya langkung ti hal anu bahaya ngeunaan révolusi ayeuna. Ampir sadayana diimpor ku legitimasi kayakinan jalma anu vindicates ngalawan jalma anu jempé, sanaos jempé ogé asalna tina tiiseun, tina musnah sabalikna. Kukituna salah sahiji tungtungna, lebet kana jisim, diyakinkeun ku gairah ...

Baca leuwih

Killer Ladies: Awéwé Létal dina Sejarah, ku Tori Telfer

Killer Ladies Book

Rajapati éta henteu ngagaduhan jenis kelamin henteu diragukeun. Oswald, tukang bunuh sareng bukuna The Catcher di Rye dina pananganna, atanapi York Ripper atanapi bahkan "The Wolf of Moskow" tiasa dugi ka jaman ayeuna urang. Tapi enya, aya ogé awéwé anu resep kana kajahatan paling jahat ...

Baca leuwih

Awéwé jiwa kuring, tina Isabel Allende

Awéwé tina jiwa kuring

Nyaho ku haté jalan ka sumber inspirasi, Isabel Allende dina karya ieu anjeunna robah jadi gibberish existential of kematangan dimana urang sadayana balik deui ka naon ngajalin identitas urang. Hiji hal anu matak kuring alami pisan sareng pas waktuna, saluyu sareng wawancara anyar anu ...

Baca leuwih

Latihan mémori, ku Andrea Camilleri

Latihan ingetan

Éta panasaran kumaha upami henteu aya panulis anu padamel, naon anu tiasa janten publikasi anu ngaganggu, boros dina kahirupan, tungtungna janten jarang pikeun mitomaniak saatos pupusna. Tapi ogé sacara gembleng pendekatan ka jalma awam anu sigana henteu pernah maca panulis anu teu lami ka tukang ninggalkeun adegan ...

Baca leuwih

Fireproof, ku Javier Moro

Seuneu

New York langkung pikaresepeun nalika anjeun ngan ukur nganjang. Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik tempat anu henteu ngan ukur ngajaga harepan tapi malah ngaleuwihan éta. Utamana upami anjeun tiasa mendakan éta sareng rerencangan anu saé anu hirup di penjuru jantung kota. Henteu, NY henteu kantos nguciwakeun. Émang kunaon …

Baca leuwih

Urang Irlandia, ku Charles Brandt

Urang Irlandia, ku Brandt

Dina nyalametkeun salah sahiji buku anu saé anu dina waktos éta parantos jaya di Amérika Serikat tapi ditingalkeun pikeun dikonsumsi Yankee domestik, De Niro miluan plot kriminal non-fiksi pikeun nampi kait tina hal nyata anu narik jutaan pemirsa . Matak…

Baca leuwih

Spy and Traitor, ku Ben Macintyre

Nénjo sareng buku hianat

Kusabab dirilis dina Juni 2019, Thriller nenjo ieu, kalayan dosis anu ageung sanés ngan ukur réalisme tapi réalitas, parantos aya diantara anu ngical best of genre na. Anjeun tiasa parios didieu. Sareng éta sajarawan sareng kolumnis Inggris Ben Macintyre mangrupikeun ahli dina biografi anu paling henteu biasa ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron