Helgoland ku Carlo Rovelli

Heligoland. Buku Carlo Rovelli ngeunaan Werner Heisenberg

Tangtangan élmu sanés ngan ukur mendakan atanapi ngajukeun solusi pikeun sadayana. Masalahna ogé ngeunaan nawiskeun pangaweruh ka dunya. Divulging téh sakumaha perlu sakumaha anu kasebut pajeulit nalika argumen diwanohkeun dina bojong unggal disiplin. Tapi sakumaha ceuk lalaki wijaksana, urang téh manusa jeung euweuh…

Baca leuwih

Pupusna dicaritakeun ku sapiens ka Neanderthal

Pupusna dicaritakeun ku sapiens ka Neanderthal

Henteu sadayana bakal janten roti bakar buta pikeun kahirupan. Kusabab dina maksim nu ngatur sagalana, éta premis nu nunjukkeun ayana hal ngan dumasar kana nilai sabalikna maranéhanana, hirup jeung maot nyieun kerangka penting antara extremes urang gerak. Jeung alesan...

Baca leuwih

Top 3 Buku Oliver Sacks

Buku Oliver Sacks

Nalika buku élmuwan ngeunaan élmuna janten salah sahiji laris inpormatip, pastina sabab kami sateuacan panulis resep ngarobah élmuna ka saha waé anu hoyong dibongkar, sanaos éta konci munggaran atanapi pantulanana langkung atra, pikaresepeun ...

Baca leuwih

The Great lantera, ku Maria Konnikova

Buku lantera Ageung

Panulis sateuacan anjeunna pamuter poker, María Konnikova sumping ka buruan permainan kartu tina dorongan unggal narator anu hoyong ngadeukeutan setting naratif anu anyar pikeun nyerep kontéksna. Kami nambahan masalah gelar doktor dina psikologi sareng kami mendakan versi canggih tina Pelayo ...

Baca leuwih

Dina Waktu sareng Cai, ku Andri Snaer Magnason

Ngeunaan waktos sareng cai

Éta penting pisan pikeun nyanghareupan cara séjén pikeun nyicingan planét ieu, teu aya mamang. Lalampahan urang ngalangkungan dunya ditandaan ku landmark salaku simbol sabab teu kedah upami urang niténan kasetaraan waktos urang sareng kosmos. Janten henteu penting sareng sanggup ngarobah sagalana. Bumi bakal salamet sareng urang bakal ...

Baca leuwih

Extraterrestrial, ku Avi Loeb

Asing Buku Oumuamua

Judul lengkepna nyaéta "Extraterrestrial: Humanity dina tanda mimiti kahirupan calakan saluareun Bumi" sareng kedah dibaca sahenteuna dua kali pikeun nganggap pentingna pernyataan sapertos kitu. Saatos ratusan novel, pilem, ubar psikotropika sareng rahasia NASA top, sigana mah ...

Baca leuwih

5 buku pangalusna ngeunaan seksualitas

Kusabab Dr Ochoa muncul dina layar dina awal 90s, seksualitas jeung sexology mimiti leumpang babarengan dina jalur perlu sosialisasi leuwih populér. Isu kelamin nyandak diménsi rohangan pikeun dialog jeung panalungtikan (kawas sagalana nu nembongan dina televisi). The…

Baca leuwih

Ancaman Maut, ku Michael T. Osterholm

Ancaman paling parah

Buku kenabian anu munggaran ngingetkeun ngalawan krisis coronavirus. Buku ieu, ditulis ku salah saurang ahli terkemuka di dunya ngeunaan epidemiology, diantisipasi undak-usuk pandemi anu nyerang planet ieu. Édisi anu diperbarui ieu kalebet prolog anu krisis ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron