3 buku anu pangsaéna John Verdon

Buku John Verdon

Tiasa waé John Verdon sanés persis panulis anu precocious, atanapi sahenteuna anjeunna henteu tiasa ngahaturanan dirina nyerat ku ramalan pangarang sanés anu parantos mendakan tempat damelna ti saprak alit. Tapi hal anu saé ngeunaan padamelan ieu nyaéta henteu dipandu ku pedoman umur, atanapi ...

Baca leuwih

3 Buku Top Craig Russell

Buku Craig Russell

Tanpa sora pangarang sanés anu ngagaduhan pangakuan internasional anu langkung ageung, Skotlandia Craig Russell neraskeun karir sastrana anu pinuh ku novel detektif anu pikaresepeun pisan sareng suku gunung. Dina seueur novélna, ampir-ampiran dibintanginya Komisaris Fabel atanapi Detektif Lennox, panulis ieu tiasa ngawujud ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judul anu langkung saé ngan… ringan, terang, sareng sibilantly pretentious ti ieu? Sateuacan anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam sateuacan ngadangukeunana, anjeun bakal nyandak daptar buku penting anjeun sareng nyebrang anu paling laris ku Belén Esteban anu nutup bunderan bacaan kahirupan anjeun ... (éta lulucon, guyonan pikaseurieun sareng getihan) Henteu...

Baca leuwih

Los 3 mejores libros del genial John Connolly

Buku ku John Connolly

Tener sello propio es una garantía de éxito en cualquier ámbito creativo. La narrativa de John Connolly ofrece particularidades nunca vistas en el género negro. La imagen de su detective Charlie Parker acompaña su incursión en este género negro-policiaco del que ha hecho su subgénero. Cierto es que otros autores …

Baca leuwih

3 buku pangsaéna ku Per Wahlöö sareng Maj Sjöwall

Buku Sjowall sareng wahloo

En el, para mi extraño, arte de la escritura a cuatro manos (una fórmula explotada perfectamente en la actualidad por Alexander Ahndoril y Alexandra Coelho Ahndoril bajo el pseudónimo de Lars Kepler), encontramos a otros dos suecos que pudieron marcar la pauta del éxito de los Kepler, pues ellos fueron los …

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Jeffery Deaver

En el terreno del thriller o del suspense más intenso, Jeffery Deaver es quien mejor baila, casi siempre. Me refiero sobre todo al ritmo impuesto. Una cadencia frenética, apuesto que conseguida desde una tarea posterior a la escritura en sí. Deaver acaba su historia y se prepara para la criba, …

Baca leuwih

Bodas Suci, ku Noelia Lorenzo Pino

Bodas beresih, Noelia Lorenzo

Carita-carita anu difokuskeun kana komunitas-komunitas leutik di ujung dunya parantos ngahudangkeun rasa prihatin ngeunaan anu teu dipikanyaho. Ti hippies ka sekte, komunitas di luar riungan madding boga magnetism aneh. Utamina upami aya anu ningali ngasingkeun antara biasa-biasa waé,…

Baca leuwih

Detektif munggaran ku Andrew Forrester

Detektif munggaran ku Andrew Forrester

Agatha Christie teu acan lahir nalika James Redding Ware parantos nyebarkeun novel ieu kalayan peran penting awéwé dina kadali hiji panalungtikan. Taun éta 1864. Janten henteu paduli kumaha aslina sareng ngaganggu karya, hiji preseden salawasna muncul. Upami malah…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Tom Clancy matak

panulis-tom-clancy

Upami aya panulis dimana politik, spionase sareng konspirasi internasional anu hébat dibentuk sacara gembleng, éta Tom Clancy. Maca Tom nyaéta linggih di salah sahiji kantor ti mana dunya dikawasa. Undangan pikeun konspirasi sareng paréntah militér anu cocog ...

Baca leuwih

All Summers End, ku Beñat Miranda

kabéh summers tungtung

Irlandia mercayakeun usum panasna ka Teluk Stream anu tiasa ngahontal éta lintang Inggris, sapertos spéktrum laut anu anéh, kalayan suhu anu langkung saé tibatan daérah sanés di daérah éta. Tapi ulah salah, yén usum panas Irlandia ogé ngagaduhan sisi poékna di antara kehijauan anu teu aya…

Baca leuwih

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Aya mangsana kréatipitas pangarang téh dileupaskeun. keur alus tina Lorenzo Silva masihan anjeunna kasempetan pikeun nampilkeun novelties tina fiksi sajarah, karangan, novel kajahatan jeung karya kolaborasi memorable séjén kayaning novél opat leungeun panganyarna na kalawan Noemi Trujillo. Tapi teu pernah nyeri pikeun cageur ...

Baca leuwih

Pupusna di Santa Rita, ku Elia Barceló

Novel Pupusna di Santa Rita

Genre detektif tiasa nawiskeun kejutan anu pikaresepeun dina jinis reinvention ieu anu ngajukeun literatur tina hakekatna nuju évolusi naratif. Komo deui lamun dina pamimpin perjalanan urang manggihan pangarang kawas Elia Barceló. Sakali ieu dianggap yén unggal reinvention brings kejutan tur kakuatan anyar ...

Baca leuwih