3 buku John Fante pangsaéna

panulis-john-fante

Bukowski inspirasi sareng nyalametkeun berkat mentor khusus ieu. John Fante parantos ngagaduhan hal éta ngeunaan panulis legendaris di Amérika anu ditentang kontradiksi anu paling jero dina pertengahan abad ka. Dikotomi antara cara Amérika anu subur dina kahirupan sejahtera sareng bayangan sosial sareng politik; kana…

Baca leuwih

3 buku panghadéna ku Patricio pron

panulis-patricio-pron

Kalayan nami gampang diinget kusabab musikalitasna, Argentina Patricio pron tujuanana janten panulis rujukan dina abad XNUMX ieu. Master carita dina generasi anu kondusif sareng subur pikeun sintésis narasi ieu, sapertos anu ditingalikeun ku Argentina Samanta Schweblin atanapi hiji Oscar Sipán kusabab ...

Baca leuwih

Pupusna Murat Idrissi, ku Tommy Wieringa

Pupusna Murat Idrissi

Panulis Walanda Tommy Wieringa nyandak urang kana carita anu leres ngeunaan barudak anu jarauh abad ka-XNUMX. Jalma naon waé umur pikeun milarian masa depan anu ditolak. Gagasan baheula ngeunaan wates salaku omong kosong pamungkas, nalika urang tiasa nampik hak pikeun ...

Baca leuwih

The 3 buku pangalusna tina Charles Bukowski

Buku tina Charles Bukowski

Wilujeng sumping di dunya Bukowski, panulis irreverent par excellence, panulis buku visceral anu sumebar empedu sakuliah wewengkon masarakat (punten lamun kuring teuing "visual"). Saluareun ngadeukeutan jenius ieu kalayan milarian Internét sapertos «Charles Bukowski frasa »anu pikeun cageur visi anjeun ...

Baca leuwih

Akhir musim, ku Ignacio Martínez de Pisón

Tungtung usum

Antara Martínez de Pisón sareng Manuel Vilas aya kasuburan literatur saluareun kabeneran generasi. Éta mangrupikeun hal anu sigana nembus ésénsi literatur nuju cakrawala vital anu jarang ditingali dina narasi ayeuna. Naon anu kuring terang, meureun éta mangrupikeun hal penculikan taun 80an, ...

Baca leuwih

Lanceuk kuring, ku Alfonso Reis Cabral

Lanceuk kuring

Dasi getih anu dina jangkungna sami dina tangkal kulawarga tiasa tungtungna langkung sempit dugi ka teuleum. Kainisme mangrupikeun urutan dinten pikeun warisan, pikeun cita-cita atanapi pikeun dengki anu sumebar salami anu gaduh emutan. Duduluran henteu sanés hartosna ngartos sareng vibes anu saé. ...

Baca leuwih

Claus sareng Lucas, ku Agota Kristof

Claus sareng Lucas

Kadang kaayaan konspirasi pikeun nyiptakeun hal anu unik kusabab teu raoseun atanapi kasusah. Dina kasus Agota Kristof, sadayana ngahiji janten anjeunna henteu nyerat jilid ieu tilu novel dina basa asing anu nampi anjeunna nalika hiberna ti Hongaria anu anyar anu dikokolakeun sacara rahasia ...

Baca leuwih

Candela, ku Juan del Val

Candela ku Juan del Val

Kalayan novél na anu saacanna "Sigana bohong" sareng nada otobiografi (tapi sacara lengkep dugi ka hirupna), Juan del Val ngahudangkeun kacau sareng ogé leuleuy dina séktor anu béda pisan, jauh ngalangkungan literatur anu ketat. Tapi éta mangrupikeun hal anu sanés tangtosna ngeunaan anu ekstrimna parantos parantos diungkabkeun cekap dina ...

Baca leuwih

Bitna handapeun Langit Seoul, ku Le Clézio

Bitna handapeun langit Seoul

Kahirupan mangrupikeun misteri anu diwangun ku sésa ingetan sareng unjukan hantu masa depan anu kasang tukangna mangrupikeun akhir tina sagala hal. Jean-Marie Le Clézio mangrupikeun potrétis kana kahirupan anu konséntrasi dina karakterna anu nekad pikeun ngaluarkeun sagala hal tina fiksi anu mana waé pendekatan ...

Baca leuwih

Dina mobil kémping, ku Ivan Jablonka

Dina kémping mobil Ivan Jablonka

Kadang-kadang dina bentuk literatur anu paling lincah dina kateranganana sareng tangkas dina kamekaranana, urang mendakan diri kalayan beurat tina renungan anu paling jero. Éta intina rumus Jablonka, sanaos langkung ti hiji gaya sigana ngan saukur bentuk ...

Baca leuwih

Ibu, ku Jorge Fernández Díaz

buku-mama-jorge-fernandez-diaz

Téma novel ieu nyamar dina judul lagu terkenal ku The Clash, "Naha kuring kedah cicing atanapi kedah angkat?" (Naha kuring cicing atanapi kuring kedah angkat?) Éta kusabab konotasi éta pikeun mamang, kana campuran campuran harepan sareng kapastian poék éta henteu aya anu ngondang anjeun ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron