Karyawan, ku Olga Ravn

Karyawan, Olga Ravn

Kami ngumbara jauh pisan pikeun ngalaksanakeun tugas introspeksi mutlak dilakukeun dina Olga Ravn. Paradoks anu ngan ukur fiksi ilmiah anu tiasa nganggap kalayan kamungkinan transendensi naratif. Kusabab estrangement of spaceship a, dipindahkeun ngaliwatan kosmos dina sababaraha simfoni tiris dilahirkeun tina bang pisan badag, urang terang sababaraha ...

Baca leuwih

Implengan Jerman, ku Philippe Claudel

Implengan Jerman, Philippe Claudel

Carita perang ngadamel skénario paling noir anu mungkin, anu ngahudangkeun aroma salamet, kakejaman, alienasi sareng harepan anu jauh. Claudel nyusun mosaik ieu carita kalayan rupa-rupa pokus gumantung kana jarak atanapi jarak dimana unggal narasi katingali. Narasi pondok ngagaduhan anu saé…

Baca leuwih

The Man in the Labyrinth, ku Donato Carrisi

Lalaki labyrinth, Carrisi

Tina kalangkang pangjerona sok balik deui korban anu geus bisa lolos tina nasib anu paling malang. Ieu mah sakadar masalah fiksi ku Donato Carrisi sabab justru di dinya urang manggihan cerminan eta bagian tina sajarah hideung nu manjang ka ampir mana. Bisa jadi éta…

Baca leuwih

Constance ku Matthew Fitzsimmons

Constance de Fitzsimmons

Saban pangarang anu ngumbara kana fiksi ilmiah, kaasup menda (tingali buku kuring Alter), dina sababaraha kasempetan nganggap masalah kloning kusabab komponén gandana antara ilmiah sareng moral. Dolly domba salaku klon munggaran mamalia anu parantos pisan ...

Baca leuwih

Kacamata éndah, ku Sara García de Pablo

gelas éndah

Abdi salah sahiji barudak "untung" anu ngagem kacamata ti mimiti pisan, komo patch pikeun nyoba hudang panon puguh. Janten buku sapertos kieu pasti bakal mangpaat pikeun ngajantenkeun "kacamata pembesar" kuring janten unsur magis anu tiasa ngahudangkeun karesepna ...

Baca leuwih

Pilari Masalah, ku Walter Mosley

Novel milarian masalah Mosley

Pikeun masalah anu henteu. Komo deui lamun salah sahiji milik di dunya pikeun kanyataan saukur mahluk. Anu disinherited mimitina ngalaman sebatan kakuatan pikeun ngajaga status quo. Ngabéla jalma-jalma ieu janten pangagung sétan. Tapi éta Mosley ...

Baca leuwih

Gadis maca, ku Manuel Rivas

Reading Girl, Manuel Rivas

Sababaraha bulan sanggeus muncul dina Galician, urang ogé bisa ngarasakeun carita saeutik hébat ieu dina basa Spanyol. Nyaho rasa Manuel Rivas pikeun squeezing intrahistorical (jeung nepi ka momen keur keuna ku pulpén na malah anecdotally), urang terang yen urang keur nyanghareupan salah sahiji jalma plot komitmen jeung ...

Baca leuwih

Taya sahijieun di bumi ieu, ku Victor del Arbol

Taya sahijieun di bumi ieu, ku Victor del Arbol

Perangko Víctor del Árbol nyandak éntitas sorangan berkat naratif anu nyebrang genre noir pikeun ngahontal relevansi anu langkung ageung pikeun ekstrim anu teu kaduga. Sabab jiwa-jiwa anu disiksa anu nyicingan plot pangarang ieu ngadeukeutkeun urang kana kajadian kahirupan saolah-olah musnah ku kaayaan. Aksara …

Baca leuwih

Sagalana bakal jadi hadé Almudena Grandes

Sadayana bakal langkung saé, Almudena Grandes

Ngagambar on uchronies atanapi dystopias nyadiakeun visi sosiologis. A sumberdaya pisan umum dina sastra. Ti Aldous Huxley ka George Orwell, salaku rujukan paling dipikawanoh ti abad ka-XNUMX nu nunjuk persis ka dunya peeking kaluar dina tipe séjén diktator, dikubur saluareun naon mastikeun pulitik. …

Baca leuwih

Pemuda Kadua, ku Juan Venegas

novél nonoman kadua

Perjalanan waktos freaks kuring kaluar salaku argumen. Kusabab éta mangrupikeun titik awal fiksi ilmiah anu sering janten anu sanés. Kahayang anu mustahil pikeun ngalangkungan waktos, nostalgia ngeunaan naon kami sareng kaduhung pikeun kaputusan anu salah. Nyaéta…

Baca leuwih

Tulang Poho, ku Douglas Preston sareng Lee Child

Poho Tulang, Preston jeung Anak

The Wild West jeung Rush Emas. Salaku fledgling Amérika Serikat ngalegaan ka kulon, pencari rejeki ogé ngawangun ékspédisi sorangan dina pertengahan abad ka-XNUMX. Lampu sareng bayangan pikeun petualang tina sagala jinis pikeun nalukkeun wilayah liar. Liar utamana di…

Baca leuwih

Lahir No Woman, ku Franck Bouysse

Lahir teu aya awewe

Kahirupan Yesus Kristus éta carita disruptive munggaran hébat ti pamanggih hiji manusa katimu "sihir" ngaliwatan. Ngan éta aya karakter dina kaayaan anu langkung anomali. Leuwih goreng ti keur stateless nyaeta stateless. Makhluk sumping ka dunya ditandaan ku takdir anu dicabut, tina…

Baca leuwih