3 buku pangalusna ku Robin Cook matak

Buku Robin Cook

Robin Cook mangrupikeun salah sahiji pangarang Fiksi Élmu anu dibawa langsung tina widang kadokteran. Hal kawas batur sapagawean kawentar na Oliver Sacks tapi sagemblengna dedicated ka fiksi dina kasus Cook. Sareng teu aya anu langkung saé tibatan anjeunna pikeun hipotésis ngeunaan rupa-rupa masa depan ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Arthur C. Clarke

Buku ku Arthur C. Clarke

Hal Arthur C. Clarke mangrupikeun kasus unik tina kolusi sareng seni katujuh. Atanapi sahenteuna karyana 2001 A Space Odyssey nyaéta. Kuring henteu terang novél sanés (atanapi sahenteuna kuring henteu émut deui) anu nyeratna dihasilkeun sajajar sareng ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judul anu langkung saé ngan… ringan, terang, sareng sibilantly pretentious ti ieu? Sateuacan anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam sateuacan ngadangukeunana, anjeun bakal nyandak daptar buku penting anjeun sareng nyebrang anu paling laris ku Belén Esteban anu nutup bunderan bacaan kahirupan anjeun ... (éta lulucon, guyonan pikaseurieun sareng getihan) Henteu...

Baca leuwih

Los 3 mejores libros de Ian McDonald

panulis Ian McDonald

Panulis fiksi ilmiah anu paling didedikkeun pikeun panyababna sok tungtungna ngadeukeutan bintang salaku skénario anu teras-terasan anu ngahubungkeun urang sadayana kusabab sifatna anu henteu dikenal. Komo deui ngémutan dunya urang anu parantos urang terang "ampir sadayana." Ieu kasus Ian McDonald ogé ...

Baca leuwih

Dunya tanpa lalaki, ku Sandra Newman

Dunya tanpa lalaki, ku Sandra Newman

Ti Margaret Atwood kalawan Dongeng Handmaid nya sinister ka Stephen King dina Sleeping Beauties na ngadamel chrysalis di dunya anu misah. Ngan dua conto pikeun nyayogikeun genre fiksi ilmiah anu ngajantenkeun feminisme dina sirahna pikeun ngadeukeutanana tina sudut pandang anu ngaganggu. Dina ieu…

Baca leuwih

Karyawan, ku Olga Ravn

Karyawan, Olga Ravn

Kami ngumbara jauh pisan pikeun ngalaksanakeun tugas introspeksi mutlak dilakukeun dina Olga Ravn. Paradoks anu ngan ukur fiksi ilmiah anu tiasa nganggap kalayan kamungkinan transendensi naratif. Kusabab estrangement of spaceship a, dipindahkeun ngaliwatan kosmos dina sababaraha simfoni tiris dilahirkeun tina bang pisan badag, urang terang sababaraha ...

Baca leuwih

Constance ku Matthew Fitzsimmons

Constance Fitzsimmons

Saban pangarang anu ngumbara kana fiksi ilmiah, kaasup menda (tingali buku kuring Alter), dina sababaraha kasempetan nganggap masalah kloning kusabab komponén gandana antara ilmiah sareng moral. Dolly domba salaku klon munggaran mamalia anu parantos pisan ...

Baca leuwih

Pemuda Kadua, ku Juan Venegas

novél nonoman kadua

Perjalanan waktos freaks kuring kaluar salaku argumen. Kusabab éta mangrupikeun titik awal fiksi ilmiah anu sering janten anu sanés. Kahayang anu mustahil pikeun ngalangkungan waktos, nostalgia ngeunaan naon kami sareng kaduhung pikeun kaputusan anu salah. Nyaéta…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku éndah Jules Verne

Buku Jules Verne

1828 - 1905 ... Satengahna antara fantasi sareng sains saat ieu, Jules Verne mecenghul salaku salah saurang pendahulu tina genre fiksi ilmiah. Cicih sajak na sareng payuneunana janten drama, tokohna ngalaksanakeun jalan sareng ngalangkungan dugi ka dinten ...

Baca leuwih

Entong luput buku fiksi ilmiah anu pangsaéna

buku fiksi ilmiah pangalusna

Éta moal janten tugas anu gampang pikeun milih anu pangsaéna pikeun hiji jinis anu jembar saperti literatur fiksi ilmiah. Tapi mutuskeun hadé atanapi goréng nyaéta kanyataan anu subyektif. Kusabab urang parantos terang yén laleur ogé ngagaduhan rasa éschatologis anu penting. Pangsaéna …

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku James Graham Ballard

Buku JG Ballard

Satengahna antara Jules Verne sareng Kim Stanley Robinson, kami mendakan panulis Inggris ieu anu ngalambangkeun alternatif imajinatif pikeun dunya urang anu mimiti dicutat jenius sareng niat dystopian tina panulis kadua ayeuna. Kusabab maca Ballard nyaéta resep usulan kalayan aroma abad ka-XNUMX anu hebat tapi ...

Baca leuwih

Top 3 Kim Stanley Robinson Buku

panulis-kim-stanley-robinson

Fiksi Élmu (enya, ku huruf kapital) mangrupikeun jinis anu aya hubunganana sareng jalma awam kalayan jinis subgenre anu teu langkung nilai tibatan hiburan hungkul. Kalayan hiji-hijina conto panulis anu kuring bawa ka dieu dinten ayeuna, Kim Stanley Robinson, éta patut dibongkar sadaya kesan samar éta ngeunaan ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron