3 buku pangsaéna pikeun ngeureunkeun ngaroko

eureun ngaroko buku

Anu nyerat mangrupikeun carita kasuksésan anu relatif dina ngeureunkeun ngaroko. Pikeun kahadean kuring, kuring kedah nyarios yén 3 atanapi 4 kali kuring parantos lirén ngaroko (leuwih ti sataun dina unggal kasempetan) kuring sok ngatur éta tanpa bantosan salian ti…

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Rafael Santandreu

Buku ku Rafael Santandreu

Buku-buku pikeun milarian éta positip diri sok nimbulkeun rasa hanjakal bahkan pikeun anu ngalanggan tulisan ieu. Sigana anu horéam asalna tina interpretasi buku tina jenis ieu salaku asup kana plot sorangan, atanapi pasrah, asumsi eleh ...

Baca leuwih

Tanpa sieun, ku Rafael Santandreu

Tanpa kasieunan, Santandreu

Takwa urang ogé somatized, mamang. Bener sagalana somatized, anu alus jeung goréng. Sareng jalanna gelung sajajalan bulak-balik. Kusabab emosi urang ngadamel sensasi fisik internal. Sareng tina parasaan teu nyaman éta urang ngahasilkeun diri, tina kasieun, urang tiasa ...

Baca leuwih

Ngambekan ku James Nestor

Ngambekan ku James Nestor

Sigana urang sok ngantosan saha waé anu ngoyagkeun urang dina émut pikeun nyarios: naraka, anjeunna panginten leres! Sareng panasaran, alesan anu paling terkenal, bebeneran anu paling teu tiasa dijawab nyaéta anu diwujudkeun ka kami kalayan jelas anu jelas. James Nestor parantos nyandak ...

Baca leuwih

Buku motivasi anjeun. Perbarui ku kapercayaan total

Buku Perbaharui diri kalayan percaya diri

Inti tina masalah éta nyaéta masing-masing ngagaduhan sikap salaku jalma anu milih baju unggal énjing (atanapi sadinten sateuacan kasus anu paling maju sareng ngendalikeun waktosna). Tapi aranjeunna justru mangrupikeun jinis labirin sareng corak internal anu ngakibatkeun ...

Baca leuwih

Buku bantosan diri pangsaéna

Buku mandiri

Ti saprak maca buku Allen Carr anu kawéntar ngeunaan gencatan ngaroko, kapercayaan kuring kana kagunaan buku mandiri parantos robih pisan. Éta ngan ukur sual mendakan buku éta anu nyayogikeun saran ngeunaan sababaraha alesan anu sumping tina conto ...

Baca leuwih

Nalika Akhirna caket, ku Kathryn Mannix

buku-iraha-akhir-éta-caket

Maot mangrupikeun sumber tina sagala kontradiksi anu nyababkeun urang ayana. Kumaha carana masihan konsistén atanapi mendakan koherensi kana pondasi kahirupan upami kacindekan urang pikeun binasa sapertos akhir pilem anu goréng? Éta tempat iman, kapercayaan sareng sajabana, tapi tetep ...

Baca leuwih

Penari ti Auschwitz, ku Edith Eger

tukang penari-ti-auschwitz

Abdi henteu resep pisan buku mandiri. Ari guru anu disebat dinten ayeuna siga anu muslihat jaman baheula. Tapi ... (ngadamel pangecualian sok saé pikeun hindarkeun kana hiji pamikiran), sababaraha buku mandiri ku conto sorangan, tiasa pikaresepeun. Teras sumping prosés ...

Baca leuwih

Taman haté anjeun, ku Walter Dresel

buku-kebon-anjeun-haté

Sok disebatkeun yén jalan anu paling pasti pikeun kabagjaan nyaéta anu ngalangkungan élmu diri. Ngan, hayu urang teu nipu diri, dina sababaraha kali urang nyanghareupan diri anu henteu bérés ngaleupaskeun topéng konvensi, adat istiadat, kacenderungan sareng sagala rupa anu condong ka ...

Baca leuwih