The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

Saeutik tetep bisa neuleumkeun diri dina anyar Joel dicker. Sareng nalika éta kajantenan kuring bakal mampir pikeun masihan akun naon anu kuring baca. Ti mimiti, The Alaska Sanders Affair dibere ka kami salaku sekuel. Tapi urang parantos terang kumaha Dicker nyéépkeun aranjeunna nyiptakeun deui carita-carita énggal ngeunaan alter ego na Marcus. Kusabab éta bagian kadua unforgettable "The Baltimore Book" ngan nyokot karakter dirina salaku argumen tanpa sambungan jeung guruna Harry Quebert.

Tapi teu kunanaon. Kusabab berkat Dicker urang diajar yén sequels teu kudu jadi continuations wungkul. Kanyataanna, kahirupan ogé diwangun ku fragmen anu béda-béda anu tiasa ditulis novel anu béda. Karakter hirup urang datang jeung indit. kaayaan urang robah. Dicker's Marcus teu ngalakukeun nanaon tapi ngeunteung yén transisi téater kalayan parobahan adegan anu direncanakeun atanapi improvisasi na.

Janten kuring yakin yén novél énggal ieu ogé ngalir kalayan naturalness anu pikaresepeun anu engkéna Dicker ngurus ngabagi urang dina kamampuan anu terkenal pikeun flashbacks. Sareng saha anu terang, panginten, tina naon anu parantos ditunjuk ku pamiarsa ti nagara-nagara sanés, waktos ieu bakal aya anu ningali deui pangalaman Harry Quebert anu disiksa sareng nyiksa pikeun jutaan pamiarsa. A plot ngawangun matryoshka pikeun panyumputan ramifications na subplots nu tungtungna exploding kami nepi ka urang leungit lagu waktu ...

Urang balik deui ka adegan dina 1999. Urang buka Gunung Pleasant, hiji kota leutik tur sepi di New Hampshire, devastated ku rajapati a. "Kuring terang naon anu anjeun lakukeun." Pesen ieu, kapanggih dina saku calana Alaska Sanders, anu awakna mucunghul dina April 3, 1999 di tepi danau di Mount Pleasant, hiji kota leutik di New Hampshire, mangrupakeun konci pikeun panalungtikan anyar jeung seru yén, sabelas taun. sanggeus nempatkeun disangka culprits na balik bar, anjeunna reunites panulis Marcus Goldman jeung Sersan Perry Gahalowood. Nalika aranjeunna mendakan saha leres-leres Alaska Sanders, hantu jaman baheula bakal muncul deui, sareng diantara aranjeunna, khususna, Harry Quebert.

Anjeun ayeuna tiasa mésér novel "The Alaska Sanders Affair" ku Joel Dicker di dieu:

Kasus Alaskan Sanders

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron