3 buku CS Lewis anu pangsaéna

Buku CS Lewis

Kami hirup sinématografi ngabeledug kontinyu tina klasik hebat tina jinis lamunan. Sacara merenah (rada sacara oportunis) ditransferkeun ka layar ageung pikeun pamer fx paling avant-garde. Tapi novel-novel hebat Tolkien (babaturan deukeut Lewis), anu CS CS dirina sorangan atanapi bahkan George RR ayeuna ...

Baca leuwih

3 buku JK Rowling anu pangsaéna

Saluareun pamakéan kontroversial tina pseudonyms kayaning Robert Galbraith atawa malah singketan pang populerna JK Rowling, pangarang Britania ieu hirup kalawan legenda husus nya. Biasana lumangsung di daérah anu béda-béda selebriti tina sagala jinis. Dina hal anu jadi perhatian urang, Joanne Kathleen Rowling (…

Baca leuwih

3 buku panghadéna ku David Foster Wallace

Buku David Foster Wallace

Sanaos mangrupikeun inohong lambang di Amérika Serikat, kadatangan karya David Foster Wallace di Spanyol sumping salaku jinis pangakuan tina mitos. Kusabab David kakurangan tina déprési anu angker anjeunna ti nonoman dugi ka dinten pamungkas nalika anjeunna ...

Baca leuwih

Alam Bumi Tengah, ku Tolkien

Alam Bumi Tengah, ku Tolkien

Dina kasus jagat naratif anu diciptakeun ku JRR Tolkien, fantasi tungtungna kabur tina garis paralel éta, tina anu ngalirkeun ruang imajinér anu jéntré pisan sareng hirup sacara intensif dugi ka rohangan anu nyata. Realita ngagaduhan komponén subyektif dimana parantos lami dibocorkeun ...

Baca leuwih

5 buku lamunan anu pangsaéna

Buku lamunan anu pangsaéna

Implengan mangrupikeun jinis literatur dimana budak leutik sareng kedewasaan pendak deui sanaos aya sadayana. Ganjaranna teras-terasan dinikmati surga anu dicicingan nalika budak sareng dipulihkeun berkat hebat pisan nalika taun-taun naék kana tonggong urang. Maka anu pangsaéna ...

Baca leuwih

Lahirna Pahlawan, ku Jin Yong

Lahirna Pahlawan, ku Jin Yong

Ngabandingkeun sababaraha tulisan di dunya sareng Tolkien hurung suci. Janten nargétkeun Jin Yong salaku réncang Inggris genius Inggris sigana langkung sapertos alat pamasaran anu henteu sopan sareng radikal. Dugi ka anjeun mendakan jangkauan Yong yén sanaos langkung tarik ka ...

Baca leuwih

The Ghost and Bu Muir, ku RA Dick

Pesenkeun hantu sareng Ibu Muir

Upami Alaska cinta ka zombie sareng malah ngenalkeun anjeunna ka kolotna, naha henteu janten Ibu Muir gaduh romantika sareng hantu bumi anu sanés didumukan? Sadayana mangrupikeun masalah waktos sareng waktos. Sakedap ngantosan komo nyandak anjeun ka ...

Baca leuwih

3 buku Lewis Carroll anu pangsaéna

panulis-lewis-carroll

Antara karya sapertos The Little Prince ku Antoine de Saint Exupéry sareng The Neverending Story ku Michael Ende, éta bakal milarian petualangan hébat Alice di Wonderland. Bacaan anu pas pisan pikeun murangkalih sareng henteu ngora teuing. Dianggo ngeusi lamunan sareng nilai manusa anu teu kaitung. Dina…

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judulna rada pretentious ti ieu? Saméméh anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam saméméh ngadéngékeun éta, anjeun bakal nyokot daptar buku penting anjeun sarta meuntas best seller ku Belén Esteban nu nutup bunderan bacaan hirup anjeun ... (éta lulucon, a macabre a jeung lulucon katurunan) Éta henteu kirang ...

Baca leuwih

Tengah wengi Sun ku Stephenie Meyer

Panonpoé tengah wengi

Sareng nalika sigana yén Stephenie Meyer parantos dialihkeun kana perjuangan literatur anu sanés, dina konci novél kajahatan, sareng ku dibébaskeun yén éta panginten ngeunaan saga surup, ka vampir rumaja sareng gigitan sensualna kalayan aroma bawang bodas sareng kalanggengan, dina tungtungna éta moal tiasa. Kusabab Meyer ...

Baca leuwih

Lima belas Mimiti Hirup Harry Agustus ku Claire Kalér

Lima belas Mimiti Hirup Agustus

Komik sareng tragis kahirupan balikeun éksponénsial dina sababaraha jinis karya anu ngagambarkeun saha urang dina bentuk alegori atanapi dongéng, sapertos perjalanan waktos atanapi pangulangan obsesip. Truman Show, kajebak dina Waktos, Tombol Benjamin, bahkan Lauk Ageung… sadayana ieu…

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron