Meupeus kotak. Buku humor anu pangsaéna

Buku humor anu pangsaéna

Lamun dina waktu urang commented yén genre horor ngurus hal sakumaha dasarna manusa sakumaha sieun, nalika alamat subyek sastra humor urang ogé nyambung jeung ésens émosional atavistic. Pasti samemeh seuneu datang, kajantenan hiji poe proto-man...

Baca leuwih

Dina Lake Suksés, ku Gary Shteyngart

Novel Di Tasik Kasuksesan

Bisa jadi Ignatius Reilly mangrupa inkarnasi ad hoc Don Quixote. Sahenteuna dina pamanggih na tina madman nyangkut dina adegan gelut ngalawan kincir angin dijieun raksasa ku imajinasi overflowing. Sareng tanpa ragu Barry Cohen, protagonis carita Gary Shteyngart ieu, ngagaduhan seueur…

Baca leuwih

Cik Merkel. Kasus pensiunan rektor

Cik Merkel. Kasus pensiunan rektor

Anjeun moal terang ku ieu panto anu ngaguluyur pikeun aranjeunna anu ninggalkeun politik aktip. Di Spanyol sering kajadian yén mantan présidén, tilas menteri sareng kelompok pamimpin pensiunan sanésna ngeureunkeun kantor anu paling henteu disangka di perusahaan ageung. Tapi Jérman leres-leres bénten. Tuh …

Baca leuwih

Dendam Manis, ku Jonas Jonasson

Pamales kanyeri

Éta sésa-sésa. Pikaseurieun. Sareng Jonas Jonasson seueur terang ngeunaan éta. Visi na anu pikaseurieun nempatkeun anjeunna di antipodeu tren literatur Swédia khususna sareng Nordik umumna. Sareng bertindak salaku counterpoint, balayar ngalawan arus ogé ngagaduhan hadiahna kadang-kadang ... Dina ieu ...

Baca leuwih

Babaturan salamina, ku Daniel Ruiz García

Babaturan salamina, novel

Crápulas sakedap. Pangaruh anu khas antara Mr Hyde sareng Dorian Gray yén saha waé anu umurna langkung 40 taun tiasa sangsara nalika aranjeunna balik deui kana kaagihan alkohol dina wengi saatos sono sababaraha taun ngabina barudak, tina hobi Minggu henteu pernah disangka sateuacan dugi ...

Baca leuwih

Dinten dina kahirupan Gusti, ku Martín Caparrós

Dinten dina kahirupan Gusti

Tina tujuh dinten dimana Allah nyiptakeun dunya, kuring bakal cicing sareng anu ngadamel pabrik urang dina jukut pikeun merhatoskeun padamelan éta. Kuring anggap éta bakal hangover Sabtu atanapi Minggu, abdi henteu émut deui. Aranjeunna bakal ngajelaskeun dieu ... Tapi aranjeunna hiji hal ...

Baca leuwih

Lalaki Anu Éta Sherlock Holmes, ti Maximum Prairie

Lalaki Anu Éta Sherlock Holmes, ti Maximum Prairie

Panulis anu kawéntar (sareng dina waktos pianis anu maot na) Joseph Gelinek mulih sakali deui ti abad ka-XNUMX sareng waktos ieu nganggo nami samaranna Máximo Pradera pikeun nawiskeun kami novel ngeunaan pamisahan kapribadian sareng gangguan anu matak ngabingungkeun, contona. ..

Baca leuwih

3 buku Christopher Moore anu pangsaéna

Buku Christopher Moore

Humor sareng pustaka, pelengkap sareng intina, sumber sareng alur. Kacuali dina kasus anu luar biasa sapertos Christopher Moore, humor biasana ditambihkeun supados urang seuri. Kumaha carana urang teu émut dina pengertian ieu "Konspirasi jelema bodo" ku Kennedy Toole, salah sahiji sindiran ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judulna rada pretentious ti ieu? Saméméh anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam saméméh ngadéngékeun éta, anjeun bakal nyokot daptar buku penting anjeun sarta meuntas best seller ku Belén Esteban nu nutup bunderan bacaan hirup anjeun ... (éta lulucon, a macabre a jeung lulucon katurunan) Éta henteu kirang ...

Baca leuwih

Klub Kajahatan Kemis Richard Osman

Klub kajahatan Kemis

Teu gampang maca novel lucu. Kusabab jalma nganggap yén jalma anu maca buku resep kana karangan otak atanapi cekelan ku tegangan plot fiksi sadidinten. Janten seuri bari maca gancang ngajak anjeun pikeun mikirkeun sababaraha jelema ...

Baca leuwih

Pupusna sareng pingguin, ku Andrei Kurkov

Pupusna ku pingguin

Imajinasi limpahan Andrei Kurkov, panulis literatur barudak, liar dina novél ieu, sanaos pikeun jalma déwasa, anéh nyamar salaku surealisisme lysergic wawatesan sareng kabudak. Jero jerona, perjalanan ka dongéng murangkalih gaduh nada anu sami sareng anu pikasieuneun sakumaha patepungan Viktor sareng ...

Baca leuwih

Konspirasi Vermú, ku Aitor Marín

Konspirasi Vermouth

Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun sindiran Hispanik anu paling tradisional tina waktos anu pikasieuneun dimana Valle-Inclán nyalira bakal kabebeng. Hiji kasempetan anu ngalukis anjeunna botak nyerat carita anu saé ngeunaan sadaya surealis ieu anu ngurilingan urang, atanapi langkung-langkung ngonsumsi urang. Sareng kitu ...

Baca leuwih