Bewilderment, ku Richard Powers

Novel Bewilderment, Richard Powers

Dunya teu cocog sareng janten kabingungan (punten pikeun lulucon). Dystopia ngadeukeutan sabab utopia sok jauh teuing pikeun peradaban sapertos urang anu ningkat sacara éksponénsial dina jumlah nalika identitas umum turun. Individualisme téh bawaan pikeun mahluk. ...

baca leuwih

Budak Sareng Anjingna di Akhir Dunya, ku CA Fletcher

Fiksi pasca-apokaliptik salawasna nuduhkeun dua aspek kamungkinan total karuksakan sareng ngaharepkeun lahir deui. Dina hal ieu, Fletcher ogé narik skétsa has anu netelakeun kumaha dugi ka titik anu aneh dimana anu salamet bertanggung jawab ngawangun deui dunya ...

baca leuwih

Ninggalkeun Dunya di Balik, ku Rumaan Alam

Kabur ka Long Island henteu pernah cukup jauh pikeun teu aya nanaon. Anjeun tiasa janten kauntungan upami anjeun ngan ukur nyobian de-setrés saatos saminggu tangguh perang di New York City; tapi éta mangrupikeun rencana anu goréng upami mangrupikeun tungtung dunya, kiamat atanapi ...

baca leuwih

Ngadeukeutan ... Kamentrian Masa Depan, Kim Stanley Robinson

Ti Menteri Cinta George Orwell dugi ka Kamentrian Waktos, séri panganyarna anu jaya dina TVE. Patarosanna pikeun ngahubungkeun menteri sareng dystopian, aspék futuristik sareng sareng titik anu jahat ... Éta bakal janten masalah menteri-menteri dina ngerjakeun tugas-tugas poék anu ditugaskeun dina koper kulitna ... The ...

baca leuwih

Lapar, ku Asa Ericsdotter

The thrillers par kaunggulan anu dystopias naon tiasa janten. Kusabab pendekatan dystopian salawasna ngagaduhan komponén sosiologis anu ageung. Sadayana kakeunaan orde énggal kalayan upaya pemberontakan sareng kaluman sieun. Ti George Orwell ka Margaret Atwood réa panulis anu hébat ...

baca leuwih

Oryx sareng Crake, ku Margaret Atwood

Reissues tina fiksi ilmiah sugestif dianggo henteuna carita anyar anu tiasa dianggo pikeun imajinasi antara dystopian sareng post-apocalyptic saluyu sareng jaman. Ngan Margaret Atwood sanés panulis fiksi ilmiah biasa. Pikeun anjeunna, skénario ngiringan ideu langkung ...

baca leuwih

The Anomaly, ku Hervé Le Tellier

Penerbangan mangrupikeun lahan (atanapi langkung langit) anu dibudidayakan pikeun spekulasi fiksi ilmiah anu juicy. Jalma kedah émut kana mitos Segitiga Bermuda, anu gancang-gancang ngelek kapal sapertos pejuang perang, atanapi para langolier Stephen King anu ngala bumi...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron