Buku sadaya cinta, ku Agustín Fernández Mallo

Sastra boga kasempetan pikeun nyalametkeun urang. Éta henteu deui patarosan pamikiran ngeunaan perpustakaan dimana barudak barudak urang tiasa konsultasi pamikiran, élmu sareng pangaweruh anu disimpen dina buku salaku patén tina involusi anu teu bisa dihindari. Urang terang yén teu aya anu tinggaleun saatosna. Éta sababna ...

baca leuwih

Tari sareng seuneu, ku Daniel Saldaña

Reuni tiasa pait sapertos kasempetan kadua anu sia-sia dina cinta. Babaturan baheula narékahan pikeun ngarebut deui rohangan anu teu aya deui pikeun ngalakukeun hal-hal anu henteu aya deui. Henteu pikeun naon waé khususna, ngan kusabab di jero aranjeunna henteu nyugemakeun, tapi ngan saukur milarian ...

baca leuwih

Carita anu pikaseurieun, ku Luis Landero

Carita unggal carita cinta anu dimodalan, boh ayeuna atanapi jauh, tiasa henteu bénten pisan dina aspék romantisna. Kusabab novel romantis tina transcendent, sakumaha anu kuring nyarioskeun teu aya hubunganana sareng genre pink, nyarioskeun ka urang ngeunaan parasaan anu mustahil pikeun puncak kusabab kaayaan sosial, sabab ...

baca leuwih

Entong angkat makuta anjeun, ku Yannick Haenel

Kami muji momen anu cemerlang dimana saurang lalaki bangkit tina lebuna pikeun ngaluncurkeun dirina kana hiber imajinasina. Kayakinan kana éta patepungan jeung harti hirup boga leresan epik. Komo deui lamun koper eleh numpuk dina hiji kawas ...

baca leuwih

Tujuh Salasa, ku El Chojin

Unggal carita peryogi dua bagian upami mendakan salah sahiji jinis sintésis, nyaéta naon waé anu aya dina kerangka naon waé anu némbongan kana tingkatan mimik émosional. Sanés patarosan ngeunaan nyorot jinis naratif duaan ieu di payuneun jalma kahiji. Kusabab ogé ...

baca leuwih

Haté Triana, ku Pajtim Statovci

Hal ngeunaan lingkungan Triana anu kawéntar sareng anu lirik henteu leres. Sanaos judulna nunjuk kana hal anu mirip. Nyatana, Pajtim Statovci lami anu saé panginten henteu nganggap kabeneran sapertos kitu. Haté Triana nunjuk kana hal anu bénten pisan, ka organ anu tiasa dirobih, ka mahluk anu, ...

baca leuwih

Domain ajag, ku Javier Marías

Éta salawasna waktos anu saé pikeun mulangkeun debut salah sahiji panulis Spanyol anu pangsaéna, Javier Marías. Kusabab ieu kumaha narator pucukna dipanggihan sareng sadaya universitas kréatip payun. Maca deui sacara istimewa anu nyaritakeun ngeunaan sora narator nyalira. Sareng kusabab ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron