3 buku baskét pangsaéna

Buku Baskét

Di dieu server mangrupa salah sahiji jalma anu, salaku murangkalih, cicing nepi telat pikeun lalajo kaulinan NBA commented on ku Ramón Trecet. Éta mangrupikeun dinten Michael Jordan, Magic Johnson, Stockton sareng tukang pos Malon, budak jahat Philadelphia, Dennis Rodman sareng borosna, tina…

Baca leuwih

Top 5 buku maén bal

Novel sepakbola

Kuring parantos nyebatkeun langkung ti sakali yén hal éta henteu pernah nyepak bal, sahenteuna henteu ku minimal rahmat. Acan, balik nalika umur 10 atanapi 11 taun, kuring mendakan yén maén bal sareng literatur ogé tiasa ngagaduhan tempat rapat. ...

Baca leuwih

Hawa. Carita Michael Jordan ku David Halberstam

Hawa. Carita Michael Jordan

Kalayan "penghormatan" Netflix pikeun jalma anu éta sareng masih janten olahragawan média pangageungna di dunya, Michael Jordan, saurang anu janten kakagul budak leutikna (kalayan kaitanana mitos nalika budak leutik) mendakan yén lumampah waktos teu aya karunyaan khususna ku kenangan . Sensasi ...

Baca leuwih

Handapeun kalang, ku Pau Gasol

buku-handapeun-hoop-pau-gasol

Aya waktos nalika kuring ngelek sadaya gim NBA anu disiarkeun ku Ramón Trecet dina dinten Sabtu wengi kanggo TVE. Meureun teu acan aya ranté swasta ... Teras panginten yén sababaraha urang Spanyol badé nganggo cincin juara sapertos anu banyol ...

Baca leuwih

Bakat Alam, ku Ross Raisin

Henteu pernah saé pikeun ngingetkeun kahoyong batur pikeun nyalira. Nalika anjeun résiko tunduh kana godaan bahaya tina pura-pura janten naon anu dipiharep ku batur, langkung-langkung saha deui anjeun anu saleresna atanapi peryogikeun, anjeun nyanghareupan bahaya. Conto ...

Baca leuwih

Salapan Salah, ku Philip Kerr

palsu-buku-salapan

Dina slang maén bal masih aya istilah sugesti antara kacapean hackneyed sareng najong kamus. Upami urang analisa istilah "palsu salapan", ngalangkungan hartos na di tingkat jukut, urang mendakan dikotomi anu teu aya tandinganna dina literatur komo dina filosofis. Abstrak tina sagala ...

Baca leuwih

Kumaha Urang Tios ka Final Wembley, ku Joseph Lloyd Carr

kumaha-urang-meunang-ka-final-of-wembley

Epik kaunggulan olahraga tara mangrupikeun anu nampilkeun urang sareng Daud anu sakedik pikeun ngajugjug Goliath anu megah. Bertentangan sareng naon anu biasana kajantenan dina kanyataanana, olahraga kalapa sapertos maén bal masihan pisan odds anu gélo ieu anu ngadeukeutkeun budak leutik ka ...

Baca leuwih

Aduh, Vicente Calderón, ku Patricia Cazón

dugi-teras-vicente-kalderon

Hayu urang réalistis. Upami aya kleub mitis tara kaunggulan di Spanyol, nyaéta Atlético de Madrid. Mitos ditempuh tina kameunangan ngalawan kasusah sareng tina naraka saatos ragrag musibah. Ieu hiji-hijina cara pikeun ngahontal kamuliaan sareng naon anu aya sareng na: mitos. ...

Baca leuwih

Kaptén, ku Sam Walker

buku-kaptén

Teu aya ragu yén angka sareng statistik mangrupikeun titik awal pikeun ngimbangan tim olahraga anu pangsaéna dina unggal disiplin. Anu pangsaéna dina unggal olahraga mangrupikeun statistik dumasar kana kinerja manusa. Sareng persis yén pagelaran manusa kelompok mangrupikeun pemicu pikeun sadayana pikeun ngahontal ...

Baca leuwih

Meunang atanapi Diajar, ku John Kavanagh

buku-beat-or-diajar

Éta tiasa leungit, tapi geuwat konsepna kedah diaktipkeun pikeun ngainternalisasi sareng narjamahkeun kalangkang éléh salaku diajar. Teu diragukeun judul anu suksés pisan pikeun buku gelut, tapi pastina diekstrapolasi kana bidang anu sanés. Tautan kuring sareng gulat salaku olahraga lahir tina buku ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron