Copél Kidul ku John McMahon

Pulisi kidul

Ati-ati munculna John McMahon didirikeun di Amérika Serikat salaku alternatip pikeun Harry Bosch anu langkung henteu waktuna sareng écentric tapi akurat. Protagonis anu teu ka habiskeun sapertos Bosch, lahir ti pena Michael Connelly, anu panginten peryogi bantosan ieu di PT Marsh, protagonis énggal ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron