Pamaén siap dua ku Ernest Cline

Siap Pemain Dua Buku

Taun-taun saé na bakal lulus ti mimiti sékrési bagian mimiti "Siap pamuter Hiji" dugi ka raja bioskop Midas, Spielberg nyandak anjeunna ka bioskop dina taun 2018. Hal éta nyaéta yén sadaya ieu dilayanan sahingga alam semesta anu diciptakeun ku Ernest Cline bakal angkat jauh di luar…

baca leuwih

3 buku Ernest Cline pangsaéna

Hal pangsaéna ngeunaan Fiksi Élmu nyaéta dina éta urang tiasa mendakan bacaan tina sagala rupa. Ti mimiti motong plot kana filosofis dina kasus dystopias, uchronies atanapi proposal post-apocalyptic, dugi ka Space Operas anu nyandak urang ka dunya anyar, ngalangkungan imajinér sapertos Ernest Cline kalayan ...

baca leuwih

Pamaén siap hiji ku Ernest Cline

Dina kaayaan seni katujuh ayeuna, dikhususkeun pikeun épék khusus sareng carita aksi, nyayogikeun argumen tina buku fiksi ilmiah saé sahenteuna ngimbangan transisi bahaya tina bioskop salaku tontonan visual. Steven Spielberg sadar kana sadaya ieu, sareng anjeunna parantos berhasil mendakan ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron