Dina Waktu sareng Cai, ku Andri Snaer Magnason

Ngeunaan waktos sareng cai

Éta penting pisan pikeun nyanghareupan cara séjén pikeun nyicingan planét ieu, teu aya mamang. Lalampahan urang ngalangkungan dunya ditandaan ku landmark salaku simbol sabab teu kedah upami urang niténan kasetaraan waktos urang sareng kosmos. Janten henteu penting sareng sanggup ngarobah sagalana. Bumi bakal salamet sareng urang bakal ...

Baca leuwih

Kumaha carana nyerat karangan

Frase anu diretas "Kuring kedah nyerat buku" nunjuk kana visi naon anu parantos dijalankeun salaku pangalaman anu unik. Sesuatu ngeunaan anu kasaksian saukur nempatkeun hideung dina bodas bakal ngajantenkeun dewa-dewa Olimpus ngageter. Teras aya frasa anu sanés tina «Iraha waé kuring ngamimitian nyerat ...

Baca leuwih

Niadela, ku Beatriz Montañez

Beatriz Montañez ngupingkeun sora jero éta anu kadang-kadang tina bisik-bisik nepi ka ngagorowok di tengah sora anu kaluar ti luar. Sareng perhatoskeun yén di dieu aya anu ngahukum éta presenter «El Intermedio» ngémutan yén tarohan profesionalna anu énggal moal tétéla pisan nalika anjeunna ngaleungit ...

Baca leuwih

Ngagumbirakeun anjeun, ku Carlos del Amor

Aranjeunna sumping sareng ngancurkeun sadayana dina pameran buku. Kuring ngarujuk kana karakter média anu animasi kalayan béda nasib dina literatur ieu. Ti Carme Chaparro bahkan Monica Carrillo atanapi Carlos del Amor nyalira (kuring henteu nyebatkeun kasus-kasus anu teu tiasa dikecapkeun anu kasohor, splashing anu ...

Baca leuwih

Asal Usul Batur, ku Toni Morrison

Anjog ka rohangan latihan, Toni Morrison resep kana ide saderhana, anu sanésna. Konsépsi anu mungkas ngajantenkeun aspék dasar sapertos hirup babarengan dina dunya globalisasi atanapi interaksi dina sagala tingkatan antara budaya anu béda. Éta anu aya ayeuna, komunikasi antara ras, pendidikan, ...

Baca leuwih

Ngalancar sareng Meditasi, ku Sam Bleakley

Éditorial Siruela nembé nampilkeun kami buku Ngojay di Buka Cai, perkenalan anu pikaresepeun ka laut salaku rohangan antara fisik sareng spiritual pikeun saha waé jalma anu teuleum ka cai laut terbuka. Sareng waktos ieu penerbit anu sami ngajak urang ka ...

Baca leuwih

Tirani tanpa Tiran, ku David Trueba

Saatos novél Tierra de Campos na anu saacanna, David Trueba istirahat nalika fiksi nampilkeun buku anu gaduh aspirasi karangan sosiologis sareng inspirasi. Éta ngeunaan mikir sakedik ngeunaan transendental, ngeunaan nuansa pas antara antropologis sareng ...

Baca leuwih

Spasi kabébasan, ku Juan Pablo Fusi Aizpurúa

Aya waktos nalika seni sareng budaya ngalih numutkeun dictates otoritas. Rada amarah dina jangkungna seueur anu sanés dilakukeun ku rézim Franco. Kontrol sadaya éksprési populér mangrupikeun bagian tina domain éta kusabab kasadaran ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron