3 buku Jeans Biru pangsaéna

panulis Blue Jeans

Upami aya panulis literatur nonoman anu muncul pisan taun-taun ayeuna di Spanyol, éta Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández suksés ngaeksploitasi nami samaran anu seger sareng sugestif pikeun pemirsa rumaja na. Ngadeukeutan pamiarsa antara umur 12 sareng 17 tiasa dilakukeun ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron