3 buku Ben Kane pangsaéna

panulis-ben-kane

Nganggo perbandingan anu gampang, Ben Kane mangrupikeun hal sapertos Santiago Posteguillo di Kénya. Duanana panulis mangrupikeun pangakuan anu gairah di dunya kuno, nunjukkeun yén bakti dina profusi narasi aranjeunna ngeunaan hal ieu. Dina dua kasus éta ogé aya predilection khusus pikeun Roma kaisar kira-kira ...

baca leuwih

Garuda dina Badai, ku Ben Kane

Seri Eagles of Rome ngahontal kacindekan ku angsuran katilu ieu. Panulis Kenyan Ben Kane sahingga nutup komposisi fiksi sajarah pang anyarna anu ditujukeun pikeun aspék paling perang. Jaman anu jauh di mana daérah-daérah dibélaan atanapi tilas getih ditawan ku ... ...

baca leuwih