Sarébu wengi tanpa anjeun, Federico Moccia

Sarébu wengi tanpa anjeun
Sayogi di dieu

Pecinta narasi pink tina Federico Moccia, panginten pangarang lalaki anu paling dikenal dina jinis ieu literatur literatur sering teuing sacara éksklusif awéwé, anjeunna balik deui sareng petualangan énggal pikeun manah anu hoyong pisan karep, leungit, hilap pisan, ayeuna atanapi anu bakal datang ...

Sarébu wengi tanpa anjeun atanapi sarébu wengi tanpa bobo. Kusabab ampir 500 halaman na ngajangjikeun seueur datangna sareng jalan, petualangan sareng misadventures tina romantisme anu paling gairah.

Ringkesan: «Saatos ngabéréskeun diri di Rusia, pikeun Sofia waktuna parantos sumping pikeun nyayogikeun kahirupan cinta dirina. Anjeunna henteu tiasa deui kabur ti jaman kapungkur, kasorangan tina perkawinanna, atanapi sajarah anu gairah sareng rusak sareng Tancredi, sareng mutuskeun balik ka Roma. Dina perjalanan ka Sisilia pikeun nganjang ka kolotna, anjeunna bakal mendakan rahasia kulawarga anu bakal mangaruhan anjeunna pisan. Samentawis éta, Tancredi nuturkeun sadaya léngkahna; Anjeunna mangrupakeun lalaki anu bogoh anu henteu pernah nyerah pikeun kahiji kalina. Tapi Sofía henteu percanten ka anjeunna ... Naha aranjeunna bakal pendak deui? »

Anjeun ayeuna tiasa mésér novél Sarébu Wengi Tanpa Anjeun, anu anyar karya Federico Moccia di dieu:

Sayogi di dieu

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.