3 buku Kate Morton pangsaéna

Seueur pangarang anu milari kasaimbangan gaib éta antara zat sareng wujud, antara aksi sareng réfléksi, antara téma sareng struktur anu tungtungna naékkeun aranjeunna kana tingkat laris dunya. Aya anu tungtungna janten master of naratif tegangan sapertos Joel dicker kalayan datangna sareng badé ti jaman baheula dugi ka ayeuna sareng pikahareupeun bari henteu kantos ngantepkeun anjeun nyasar dina transisi. Anu sanésna mah master seni tradisional dina novel klasik, sapertos Ken Follett, sababaraha langkung resep Stephen King ngatur pikeun ngajebak urang dina kulit karakter anu leres-leres empati.

Lo Kate morton éta kautamaan antara dinamisme sareng jero alur, antara pementasan sareng pantulan anu ditingali tina tokohna. Kalayan suksés ngatur kasaimbangan pustaka tali ieu, unggal masalah anu diangkat tungtungna janten leres. Kusabab hiji-hijina kapastian nyaéta kumaha carita anu dicarioskeun langkung penting tibatan anu dicarioskeun.

Dina 2007 di Novel munggaran Kate Morton, Imahna Riverton, sareng ku éta kasuksésan langsung sareng réplikasi sadunya pangaruh literatur Kate Morton, panulis anu ngadeukeutan genre misteri tina sudut pandang anu langkung jembar, ku seueur rupa-rupa aspék anu tungtungna ngarah kana aliran novel anu matak ngareuwaskeun pamiarsa ti sadayana dunya.

3 Novel anu Disarankeun Ku Kate Morton

Imahna Riverton

Grace Bradley mangrupikeun awéwé sepuh anu pikaresepeun, sareng katingalina jero sareng lembut. Nini anu khas anu anjeun pikir yén unggal lipatan keriputna ngagaduhan pangalaman ti waktos anu jauh anu narik ati.

Tapi kasus Grace Bradley langkung saé pikeun awéwé anu, dina waktos umur na paling laun di payuneun panto maot, mutuskeun pikeun nyaritakeun bab anu paling matak hirupna. Anjeunna ngartos yén cara anu pangsaéna nyaéta ninggalkeun kasaksian tina naon anu lumangsung sacara pribadi, pikeun incu na Marcus.

Janten urang ngalebetkeun carita anu saé ti mimiti abad ka-XNUMX, kalayan suasana anu warna ku klasismeu jaman éta. Grace angkat ka bumi Riverton damel di palayanan. Naon anu kajantenan tina waktos éta ditarjamahkeun kana narasi plot anu sumanget, kalayan corak-corak anu héran handapeun atmosfir abad ka-XNUMX anu misterius dina awal abad ka.

Bunuh diri tina pujangga Robbie Hunter nyandak urang ti ayeuna, di mana dokumenter disiapkeun ngeunaan karakter nepi ka jaman baheula, dimana urang mendakan leres-leres saleresna ...

KLIK BUKU

Pamitan pamungkas

Upami debut Kate Morton mangrupikeun puncak popularitas anyar dina genre misteri, novél ieu diterbitkeun sababaraha taun saatosna sareng diselang ku buku-buku sanésna, pulih hakekat anu sami dina jaman kapungkur salaku kolam cai anu poék dimana bebeneran anu pikasieuneun nyumputkeun anu nawar permukaan.

Ngaleungit saeutik Theo deui di 1933 diantara gunung liar sareng lebak mangrupikeun panutupan palsu dramatis tina sejarah hideung di éta tempat. Budak malarat éta henteu kantos nguping sareng duka duka nyebar sareng ngadorong kulawargana angkat ti tempat éta.

Sadie Sparrow mangrupikeun pamariksaan pulisi London anu nyéépkeun waktos pakansi anjeunna musna dina héjo Cornwall dotot sareng Laut Celtic anu ngamuk.

Keajaiban kasempetan, sapertos magnetisme anu teu bisa dipungkir, ngabalukarkeun Sadie kana rohangan anu pinuh ku kamandang jaman harita dina kahirupan Theo ditunda dina kateupastian sareng sieun.

KLIK BUKU

Tanggal rusiah

Dinten-dinten terakhir Dorothy ngajantenkeun gempa bumi sakitar rahasia anu merhatoskeun sakumna kulawarga sareng sateuacanna Dorothy nyalira debat perkawis hubunganana sahingga bebeneran muncul, ngaganggu sadayana.

Ku cara kitu, Laurel Nicholson ogé ilubiung dina rusiah salaku sadulur anu langkung sepuh, nyatana anjeunna ngan ukur hiji anu ngagaduhan konci pikeun aksés ka tempat éta di jaman baheula dimana detilna disumputkeun anu sigana ngaganggu.

Mistery dimimitian ti 1961, nalika Laurel parantos janten awéwé anu gaduh élmu sareng kedah ngungsi tina kajadian anu kajantenan. Laurel ayeuna saurang aktris anu gaduh karir anu panjang sareng saatos mangtaun-taun di panggung, anjeunna nganggap yén dinten ulang taun indungna anu terakhir anjeunna kedah milarian naon anu memicu kajadian anu jauh di 1961 éta.

Éta sadayana dimimitian jauh sateuacanna, balik taun 1941 di London. Plotna ngalih kana wirahma pamanggihan Laurel sareng lanceukna Gerry, ngahianatan, tragedi, salamet dina sababaraha taun anu sesah sareng poék Perang Dunya II.

Antara buku-buku lami sareng poto ti jaman anu sanés, kami nyusun carita anu pinuh ngaréspon kabutuhan anu hébat pikeun mendakan misteri kulawarga Nicholson.

KLIK BUKU

2 koméntar ngeunaan "3 buku Kate Morton pangsaéna"

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.