Buku pangalusna Alex Beer

Buku Ku Alex Beer

Henteu aya anagram anu ngabenerkeun nami samaran panasaran. Daniela Larcher ngan saukur bakal milarian nami anu gampang diinget pikeun nyebarkeun bukuna. Sareng iman yén anjeunna parantos suksés. Kanyataanna, kuring sorangan geus dipaké pikeun nelepon sobat Alejandro, a kipas bir alus. Ditambah…

Baca leuwih

3 buku pangsaéna tina Hernán Rivera Letelier

Buku ku Hernán Rivera Letelier

The landscapes nu hiji ngumpulkeun tanda. Leuwih dina kasus panulis. Intina nyaéta bentang-bentang Hernán Rivera Leteier nawiskeun urang sakedapan anu teu aya anu muncul tina protagonis, nawiskeun ayana kana cuaca anu paling teu karunya. Terroir diapresiasi,…

Baca leuwih

3 buku pangalusna Michio Kaku

Buku ku Michio Kaku

Sababaraha élmuwan boga kado panyingkepan. Lalaki sapertos Eduard Punset atanapi Michio Kaku nyalira. Dina kasus Punset, éta langkung seueur ngeunaan aspék umum naon waé, sapertos lalaki orkestra anu saé. Hal Michio Kaku nyaéta téori tina formasi anu langkung spésifik...

Baca leuwih

Buku pangsaéna tina Angela Banzas

Buku ku Angela Banzas

Éta jelas yén genre suspense paling Ibéria nempatkeun plot anu paling ngaganggu di kalér samenanjung. Kusabab Dolores Redondo mun Mikel Santiago atanapi Víctor del Arbol. Pikeun ngaranan sababaraha paling notorious. Kalayan Ángela Banzas, kacenderungan ieu dikonfirmasi, ningali ka leuweung kalér anu berdaun atanapi…

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Yuval Noah Harari

Buku ku Yuval Noah Harari

Éta Sejarah salaku dugaan sains ogé ngagaduhan bagéan élucubration dikonfirmasi deui ku kanyataan yén justru saurang sejarawan sapertos Harari parantos netepkeun dirina salaku salah sahiji ésaiist anu paling dikenal dina mecenghulna sareng jalur peradaban urang. Tanpa ragu panulis ieu anu ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Michel Houellebecq

Buku ku Michel Houellebec

Henteu aya anu langkung saé tibatan nawiskeun narasi kontroversial pikeun ngahudangkeun rasa panasaran sareng ngadeukeutkeun langkung seueur pamiarsa kana karya anu, pamustunganana, patut beuratna dina emas. Strategi atanapi henteu, intina nyaéta ti saprak éta Michel Thomas nyebarkeun novél kahijina kalayan penerbit anu bergengsi tapi…

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Sofia Guadarrama Collado

Buku ku Sofia Guadarrama

Nu nulis eupan kana singularitas. Sastra peryogi carita anu inovatif sapertos anu ditawarkeun Sofía Guadarrama dina unggal novelna. Singularities ieu ngawula ka megatkeun jeung carita datar, rata jeung lukewarm. Kusabab saluareun konvénsi, adat sareng rékaman sanésna anu dipikabutuh pikeun…

Baca leuwih

3 buku pangsaéna ku Anthony Horowitz

Buku Ku Anthony Horowitz

Janten satia kana téma boga ganjaran na. Sareng éta dina genre pulisi sigana henteu turun tapi sok diserep ku noir ayeuna, panulis sapertos Anthony Horowitz parantos nyangkut bedilna pikeun nyegerkeun deui genre suspense pulisi anu langkung deduktif. Jeung tangtu dina tungtungna ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna Maria Reig

Buku ku Maria Reig

Fiksi sajarah mendakan dina abad ka-XNUMX sareng ka-XNUMX mangrupikeun klaim anu saé pikeun ulasan féminis ngeunaan kajadian. Kusabab carita perlu réngsé, underpinned ku nu jadi tina feminin anu awakening dina waktu éta salaku bursts sumebar dina cakrawala perlu. Panerapan arus ieu…

Baca leuwih

Top 3 Seicho Matsumoto Buku

Buku ku Seicho Matsumoto

Genre hideung ogé hudang di Wétan Jauh dina abad ka-XNUMX. Sareng tanpa ragu, Matsumoto mangrupikeun hiji anu ngawasaan narasi kriminal Jepang kalayan produksi éksténsif anu tiasa nyababkeun urang ka dunya bawah tanah anu sami dibandingkeun sareng dunya Kulon, kalayan saluran pembuangan sareng rohangan sanés dimana…

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Joël Dicker

Buku ku Joel Dicker

Hayu, vidi, vici. Teu aya frasa anu langkung saé pikeun nyatakeun naon anu kajantenan Joël Dicker dina gangguan pisan na dina pamandangan sastra dunya. Anjeun tiasa mikir ngeunaan produk pamasaran éta anu mayar. Tapi urang-urang anu biasa maca buku tina sagala rupa terang yén panulis ngora ieu ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron