Antara impian, ku Elio Quiroga

Antara impian, ku Elio Quiroga
buku klik

waktu Elio Quiroga anjeunna nuju ka dunya perfilman, kumpulan sajakna ogé muncul dina éta transit ngaliwatan redaksi unggal panulis atanapi pujangga anu mimiti.

Tapi pikeun nyarioskeun Elio Quiroga ayeuna nyaéta mertimbangkeun panyipta serbaguna, pujangga, panulis layar sareng novelis kalayan latar anu dibasajankeun nominasi Goya ka panghargaan Minotauro 2015 anu bergengsi, anu nangtung salaku karya fantasi atanapi fiksi ilmiah anu pangsaéna dina taun di Spanyol. .

Sarta eta justru widang implengan atawa fiksi ilmiah anu tungtungna jadi widang subur dimana gagasan salawasna berkecambah satengahna antara saukur naratif jeung sinematografi.

Sareng di dinya urang mendakan novel énggal ieu Antara impian.

Henteu aya anu langkung saé tibatan tempat sapertos observatorium kanaria Roque de los Muchachos, kalayan salah sahiji teleskop anu pangkuatna di dunya, pikeun pusatkeun novel ieu kalayan titik claustrophobic sareng kenangan pilem. "Cahaya" sarta dina waktos anu sareng culminating dina proposal nu alamat ieu fiksi ilmiah leuwih diaksés, yén sakabéh urang anu dina sababaraha kasempetan eureun gaze fascinated di béntang.

Sonia sareng Juan ngajantenkeun pasangan profésional sareng pribadi anu sampurna. Aranjeunna duanana cinta astrofisika jeung sabudeureun éta gairah kosmis maranéhna ogé geus ngajalin cinta nu ngan ngahiji aranjeunna salawasna.

Ngan ku wates-wates "salawasna", janten pas sareng alam semesta anu teu aya watesna, nyimpulkeun carita anu pikasieuneun anu nyimpulkeun suspense psikologis, intrik, dosis teror anu hadé sareng wirahma sinematografi anu sampurna dipimpin ku sutradara pilem anu janten panulis.

Kusabab Robert teu diondang kana éta "perjalanan bulan madu idyllic" ka teleskop La Palma, dimana pasangan ieu Nyiapkeun pikeun ngalakonan pakasaban anu bakal tetep sibuk sorangan pikeun sababaraha poé. Tapi penampilan anu teu disangka-sangka nyaéta klimaks pikeun Sonia sareng Juan.

Dimana wae ayana datangna ti nu hayang marengan aranjeunna dina panalungtikan solitér maranéhna béntang, éta geus réngsé nepi interfering dina impian Juan, nepi ka geus meunang beuki loba parcels ti salah sahiji saha eta geus dijieun tamu na.

Anjeun ayeuna tiasa mésér novél Entre los Sueños, buku énggal ku Elio Quiroga, di dieu:

Antara impian, ku Elio Quiroga

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron