Ngarecah di Tepi Galaxy, ku Etgar Keret

Ngarecah di ujung galaksi
buku klik

Husus dina singget, sapertos anu seueur juru dongéng anu hébat ayeuna salaku Samantha Schweblin kalayan saha anjeun tiasa mendakan nada anu saé, anu saé Étgar Kerét nampilkeun kami sareng seueur carita anu ngaganggu dina naon anu janten jalan carita kreatifna.

Subjékna robih, skénario na waé, tapi éta alkémis bakal sareng tékad pikeun salawasna ngaluarkeun aroma anyar humanisme dina nyanghareupan tetep tetep. Alesan tina fiksi anu paling megah dina kosmos pikeun nawiskeun kami yén prisma astronot anu ningali dunya, dunya batin urang. Perjalanan anu pikaresepeun atanapi langkung saéna sajumlah perjalanan tanpa istirahat di mana urang kaleungitan koper sareng sono kana kapal. Tapi dimana urang tungtungna mikaresep.

Aya sababaraha panulis sapertos Israel Etgar Keret. Carita na dibasajankeun antara hebatna, scathing jeung lucu. Karakter na nyanghareupan bapa sareng kulawarga, perang sareng judi, ganja sareng muih, ingetan sareng cinta. Carita-carita ieu henteu pernah tamat sapertos anu diarepkeun, tapi teras-terasan kaget, ngahibur sareng ngalih.

Ngarecah di ujung galaksi -Winner di 2019 sareng Hadiah Sapir sareng National Jewish Book Award- mangrupikeun benang umumna nyaéta henteu mampuh komunikasi, ngartos dunya di sakuriling urang sareng, pangutamana, pikeun silih ngartos. Tapi kumaha waé, sapanjang halaman-halaman na, ku cinta anu jero pikeun pangarang pikeun kamanusaan sareng ayana urang anu teu damang, aya lampu anu ngagurilap sareng tetep hirup tina konéksi universal.

Anjeun ayeuna tiasa mésér buku «Kasalahan dina kurungan galaksi», ku Etgar Keret, di dieu:

Ngarecah di ujung galaksi
buku klik
5 / 5 - (11 sora)

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.

kasalahan: Taya niron