3 filmat më të mirë të të madhit John Malkovich

Filmat e John Malkovich

Ka nga ata që konsiderojnë se John Malkovich është aktori më egoist nga ata që kanë kaluar nëpër Hollywood. Bërja e një filmi të quajtur "Being John Malkovich" dukej si një kotësi absolute. Nuk është as ideja për të shkruar dhe luajtur në një film tjetër të titulluar "100 vjet: Filmi që nuk u largua kurrë".

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Gerard Butler

Filmat e Gerard Butler

Meqenëse Leonidasi mitik bëri mish e gjak me prekje komike epike, lëvizja e Gerard Butler ishte që të ngrihej në yll filmi me role të reja që ishin me bollëk në grepin e tij heroik. Me siguri pa u bërë një nga aktorët e linjës së parë, por duke u njohur mjaftueshëm si...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Tom Hardy

filmat e Tom Hardy

Kalimi nga aktori plotësues në protagonist nuk është gjithmonë i lehtë. Në fakt, kjo nuk përfundon gjithmonë duke ndodhur. Prandaj shumë aktorë ankohen se të gjithë filmat janë xhiruar nga të njëjtët 5 ose 6 aktorë. Por në këmbënguljen dhe vlerën e Tom Hardy-t mund ta gjejmë atë...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Anna Castillo

Filmat e Anna Castillo

Ajo që bën Anna Castillo është një evolucion interpretues eksponencial. E zbulova, si shumë prej nesh, me atë komedinë muzikore të vitit 2017 "The Call" dhe që atëherë e deri më sot po zbulojmë virtytet e profesionit të saj nga një personalitet magjepsës dhe një karizëm i atyre që po bëhen më të kalitur...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Jennifer Lawrence

Filmat e Jennifer Lawrence

Një aktore që mbledh regjistra interpretues sikur virtyti i saj kameleonik të ishte diçka e lehtë për t'u vënë në praktikë. Pa dyshim që Jennifer Lawrence do të kënaqte një regjisor të madh të dikurshëm si Hitchcock. Sepse në të mund të gjejmë atë sfond të padyshuar që kinemaja kërkon gjithmonë si një faktor surprizë. Diçka…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Henry Cavill

Filmat e Henry Cavill

Sapo Henry Cavill të vendosë pelerinën e tij Superman në dollap për shkak të imperativit të kompanisë së prodhimit, çboksimi i tij drejt horizonteve interpretuese më sugjestive në mënyrë krijuese do të jetë padyshim interesant. Sepse te Henry Cavill mund të ndjeni fuqi më të mëdha interpretuese përtej pozës dhe qëndrimit të...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Blake Lively

Filmat e Blake Lively

Çështja me Blake Lively dhe aktrimi ishte thjesht çështje kohe. Sepse e njëjta gjë ndodhi me vëllezërit e tij si të gjithë trashëgimtarët e biznesit të filmit nga ana e babait dhe nënës së tyre. Diçka si Bardem në Spanjë, nëse më kujtohet tani një përngjasim që do të përhapet në të gjithë...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Kevin Bacon

Filmat e Kevin Bacon

Kevin Bacon nuk ka nevojë për ndonjë veprim të tepruar apo historik për të arritur tek ne në çfarëdo emocioni që kërkon skena në fjalë. Ajo që ka ky aktor është dhuntia e lindur që vështirë se kërkon ndonjë maceracion, as aditivë, as truke të tjera përtej përdorimit të një personaliteti dhe karizmi të rënë...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Bradley Cooper

Filmat e Bradley Cooper

Fytyra e një djaloshi me eksitim, e një kolegu me të cilin do të dilnim për disa pije dhe të mbaronin në mesnatë. Në paraqitjen e tij miqësore ai më kujton pak Ryan Reynolds, me të cilin kam një marrëdhënie të çuditshme si teleshikues, sepse më kujton një mik të vjetër...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Joaquin Phoenix

Filmat e Joaquin Phoenix

Ka aktorë që zhduken dhe rishfaqen në momentin të paktën të papritur. Kjo ndodhi me John Travoltën, falë Tarantinos, në "Pulp Fiction". Dhe ndodhi pothuajse në të njëjtën mënyrë me Joaquin Phoenix në Joker, zuzari më acid i Batman-it i shkruar ndonjëherë. Një efekt i ngjashëm, një ringjallje e intensitetit të madh sizmik…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Mark Wahlberg

Filmat e Mark Whalberg

Mark mund të ketë pasur të drejtë në ankesën e tij në lidhje me Brad Pitt dhe Leo DiCaprio që kërkojnë skenarët më të mirë. Dhe një djalë i shqetësuar si ai mezi pret që t'i vijnë interpretime. Kështu së fundmi e shohim më shumë si producent apo në krye të...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Anne Hathaway

Filmat e Anne Hathaway

Vështrimi kristalor dhe fytyra engjëllore e Hathaway mund ta kufizojnë atë kur bëhet fjalë për marrjen e roleve që kërkojnë doza më të mëdha thellësie drejt zonave më të fshehura të qenies njerëzore. Edhe pse mund të mendonim diçka të ngjashme për Natalie Portman dhe ja ku keni interpretimet e saj qëndisëse se çfarë...

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim