3 filmat më të mirë të Mark Wahlberg

Filmat e Mark Whalberg

Mark mund të ketë pasur të drejtë në ankesën e tij në lidhje me Brad Pitt dhe Leo DiCaprio që kërkojnë skenarët më të mirë. Dhe një djalë i shqetësuar si ai mezi pret që t'i vijnë interpretime. Kështu së fundmi e shohim më shumë si producent apo në krye të...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Anne Hathaway

Filmat e Anne Hathaway

Vështrimi kristalor dhe fytyra engjëllore e Hathaway mund ta kufizojnë atë kur bëhet fjalë për marrjen e roleve që kërkojnë doza më të mëdha thellësie drejt zonave më të fshehura të qenies njerëzore. Edhe pse mund të mendonim diçka të ngjashme për Natalie Portman dhe ja ku keni interpretimet e saj qëndisëse se çfarë...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Liam Neeson

Filmat e Liam Neeson

Të ndarë në lindje, Liam Neeson dhe Sean Penn ndajnë një fizionomi të ngjashme me të cilën mund të lëvizin nga personazhi në personazh me atë aluzion të karizmës së importuar nga aktori dhe transferuar me mençuri te protagonisti në detyrë. Ndoshta në rastin e Neeson gjëja më e lojës për të luajtur të gjitha llojet e...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Anthony Hopkins

Filmat e Anthony Hopkins

Me lejen e Ken Follett dhe Tom Jones, ne e gjejmë veten me uellsianin më të shquar të sotëm në cilindo nga aspektet artistike ose krijuese që mund të merren parasysh. Anthony Hopkins është shfaqur në më shumë se 100 filma, si dhe në qindra shfaqje të tjera televizive që nga viti 1967. Ai ka…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Christopher Nolan

Filmat e Christopher Nolan

Pak regjisorë sot janë në gjendje të ofrojnë filmografi të tillë autentike si Christopher Nolan. Sepse përtej dashurisë së natyrshme për efektet speciale (me tërheqjen e tij edhe të fokusuar në thelbin e filmit të ditës), Nolan e kupton gjithmonë argumentin e peshës dhe bazës si baza sine qua ...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Emma Stone

Filmat e Emma Stone

Sharmi i matur por magnetik i Gurit i shërben asaj në mënyrë të përsosur, në mënyrë që virtytet e saj interpretuese të përfundojnë duke arritur përmasat kozmike. Personazhi duhet të mbivendos gjithmonë interpretuesin, diçka si kukulla e aftë të na bëjë të harrojmë plotësisht ventrilokustin. Emma Stone nuk është kurrë Emma Stone, që në sekondën e parë...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Emily Blunt

Filmat e Emily Blunt

Duke u nisur nga anekdotali, më duken kurioze ngjashmëritë që zbulohen në ndërhyrjet televizive mes Emily Blunt dhe Jennifer Lawrence. Të dyja ndajnë një vetëbesim që thyhet me kanunet e vjetra, siç duhet, të aktoreve si diva më serioze, gjithmonë hieratike me pak bel për t'u zhvilluar përtej...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Samuel L. Jackson

filmat e Samuel l jackson

Si të mos i vishni menjëherë fytyrën. Qindra filma në të cilët fytyra e tashmë veteranit Jackson duket se i jep soliditet çdo komploti. Pothuajse gjithmonë si dytësore ose të paktën si plotësuese me një interpretim tjetër qendror. Nuk duhet ngatërruar me Laurence Fishburne (Matrix) pavarësisht fizionomisë së tyre të ngjashme. …

Vazhdoni leximin

Seriali më i mirë fantashkencë

seriali më i mirë fantashkencë

Platformat e transmetimit janë një bekim për adhuruesit e çdo zhanri filmi. Sepse qofshin ato filma apo seriale (diferenca po ngushtohet gjithnjë e më shumë në cilësinë e komploteve dhe buxheteve të tyre), duke pasur në majë të gishtave ndonjë produksion të imagjinueshëm (përveç premierave të bujshme që ende...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Margot Robbie

Filmat e Margot Robbie

Ndër fytyrat e reja që po marrin përsipër nga aktoret më të kërkuara nga producentët dhe regjisorët në mbarë botën, është një Margot Robbie e cila ka bërë rrugën e saj me atë punë të mirë kundër të gjitha gjasave dhe paragjykimeve për fizikun e saj të këndshëm si një vlerë e mundshme mbizotëruese në…

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të Johnny Depp

Filmat e Johnny Depp

Figura interpretuese e Johnny Depp është e lidhur ngushtë me një Tim Burton që ka ditur të transferojë imazhin dhe dhuratën në mjediset e tij fantastike drejt gotikut. Natyrisht, përtej këtij çiftimi gjejmë filma të tjerë falë të cilëve "Juanito Profundo" ka arritur të krijojë një karrierë drejt...

Vazhdoni leximin

3 filmat më të mirë të James Franco

Filmat e James Franco

Stereotipi i një aktori me fytyrë miqësore, i rinisë së përjetshme, i përsosur për t'u kamufluar pas çdo roli. E sjell në këtë hapësirë ​​pasi e gjeta si protagonist të një serie të romanit 22.11.63 nga Stephen King të cilin do të jem gati ta shoh së shpejti (nuk e di se si më ka munguar më parë). …

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim