3 këngët më të mira të Bunbury

muzika nga Henry Bunbury

Më duhej të filloja këtë seksion të ri të faqes sime muzikore me Enrique Bunbury. Pjesërisht sepse më pëlqejnë projektet që ai ndërmerr. Gjithashtu sepse jam nga vendlindja ime Zaragoza. Dhe së treti sepse me të gjithçka është zbulim në një proces natyror evolucioni...

Vazhdoni leximin

5 këngët më të mira nga Joaquín Sabina

Këngët e Joaquin Sabina

Nëse Dylan fitoi çmimin Nobel në Letërsi, Sabina tashmë duhet të ketë të paktën çmimin më të lartë në letërsinë spanjolle. Sepse në mungesë të një zëri të fuqishëm, tekstet e tij mjeshtërore përfundojnë në harmoni të përsosur me atë që arrijnë kordat e tij vokale. Një paradoks muzikor që e bën atë…

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim