3 librat më të mirë nga Juan Gómez Jurado

Libra nga Juan Gómez Jurado

Kur doni të dini më të rejat nga Juan Gómez Jurado, gjithmonë mund të gjeni romanet e tij, të renditura sipas kronologjisë rigoroze të paraqitjes, KERTU. Nëse ka një autor në Spanjë që ka një luftë të fortë me Javier Sierra për të mbajtur flamurin e ngritur në krye të zhanrit të madh të misterit, ai është Juan ...

lexoni më shumë

Mbreti i Bardhë, nga Juan Gómez Jurado

Historitë e mira të pezulluara bëhen të shkëlqyera kur përfundimi i tyre di të kombinojë mbylljen e çdo kthesë dhe biznesin e papërfunduar, por me një ftesë paralele për sqarim. Ju mund të dënoni një komplot në të njëjtën kohë që mund të tregoni se çfarë mund të ketë qenë ose çfarë ...

lexoni më shumë

Legjenda e hajdutit, nga Juan Gómez Jurado

Kur ribotimet e librave dalin vetëm 10 vjet pas botimit të tyre origjinal, po ndodh si me grupet e mëdha muzikore, që fansat në rritje kërkojnë më shumë se atë që prodhohet. Rreth botimeve platin dhe të gjitha ato teknika të ...

lexoni më shumë

Ujku i zi, nga Juan Gómez Jurado

Një nga keqardhjet e pakta që zbulova në disa lexues të romanit të mëparshëm të Juan Gómez Jurado, Reina Roja ishte ai përfundim i hapur, me pyetjet e tij të pazgjidhura në lidhje me pasojat e ndryshme ... Por kështu duhej të ishte për të arritur te Ky Ujk i Zi dhe ndoshta madje ka akoma periferi ...

lexoni më shumë

Mbretëresha e Kuqe, nga Juan Gómez Jurado

Virtyti më i madh i zhanrit të pezullimit është aftësia e shkrimtarit për të mbajtur një ekuilibër midis vetë misterit dhe atij tensioni psikologjik që tregon frikën midis të panjohurës ose të papriturës. Në Spanjë, një nga ata që arrin më së miri t’i mbajë rrëfimet e tij në atë harmoni mes ...

lexoni më shumë