Gjashtë Katër, nga Hideo Yokoyama

Gjashtë e katër, roman

Çdo gjë në Japoni zhvillohet me një ritëm të ndryshëm, nën parametra të ndryshëm formalë, moralë dhe rrjedhimisht socialë. Zhanri i zi nuk do të ishte një përjashtim. Çfarë na ofron Hideo Yokoyama në këtë roman të botuar fillimisht në vitin 2016 (dhe i gatuar për sukses mbi atë zjarr të ngadaltë të virtuozëve të ...

lexoni më shumë