Librat më të mirë të Dror Mishanit

Librat e Dror Mishanit

Ndoshta për shkak të ekzotikës së të menduarit për një zhanër të zi izraelit, zbulimi i Dror Mishani është edhe më tërheqës dhe krijon varësi. Ndërsa veprat e tij mbërrijnë në Spanjë, ne do të zbulojmë në të gjithë madhësinë e tyre një autor nga ana tjetër e Mesdheut, i cili, për sa i përket skenografisë, ndonjëherë kujton ...

Vazhdoni leximin

librat më të mirë nga Dror Mishani

Dhe aty ku mund të shpresohet se zhanri i zi, ose policia apo edhe trillimet e spiunazhit mund të gjejnë një djep dhe ushqim, rezulton se nuk është pikërisht më tipike. Dua të them që një popull dhe vend izraelit u bë epiqendra e të gjitha gjeopolitike, ekonomike dhe madje ...

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim