3 librat më të mirë nga Dashiell Hammett

Librat Dashiell Hammett

Kohët e fundit doli një vëllim shumë i plotë, një gjithçka-në-një nga Dashiell Hammett që do të kënaqë të gjithë lexuesit që zbuluan tek autori amerikan shkrimtarin e madh të zhanrit më origjinal noir, atë që doli nga letërsia popullore dhe shpërndarjet fanzine për fund duke u transformuar ...

lexoni më shumë

Flyswatter, nga Dashiell Hammett dhe Hans Hillmann

Ka diçka shumë të veçantë në romanet grafike. Dhe kjo në veçanti, e zhvilluar nga historia e Dashiell Hammett, siguron atë përmbledhje magjike të ilustrimeve nga Hans Hillmann në shërbim të komplotit sugjestiv. Ideja është të dekorosh, plotësosh, madje tregosh historinë përmes fotografive që ...

lexoni më shumë

Të gjitha romanet, nga Dashiell Hammet

Një vëllim thelbësor për dashamirët e zhanrit të sotëm frytdhënës të zi. Hammett ishte pionier në atë që filloi si një nën-zhanër në vitet e sapolindura 30. Ky përmbledhje është një sukses i mençur për të gjithë dashamirët e deklaruar të këtij zhanri më të shitur të dinë origjinën ...

lexoni më shumë