3 librat kryesorë të Chloe Santana

shkrimtarja Chloe Santana

Asgjë më mirë për të lidhur të rinjtë me leximin sesa për të lënë një autore të re të përhapë imagjinatën e saj të bollshme në romane plot emocione. Dhe pse jo, me atë nocionin e zgjimit hormonal që pushton gjithçka me çmendurinë e moshës. Sepse…

lexoni më shumë

Ti nuk je tipi im, nga Chloe Santana

Ka një kohë kur dashuria mund të jetë argëtim i parëndësishëm. Ju madje mund të besoni se e keni nën kontroll, por momenti i të dashuruarit pa kthim përfundon gjithmonë. Vetëm ... kur gjërat nuk përfundojnë mirë, ju jeni të tronditur nga zhgënjimi. Merre me humor. A keni ...

lexoni më shumë