3 librat më të mirë të Blue Jeans

shkrimtari Blue Jeans

Nëse ka një autor të letërsisë rinore që është shfaqur fuqishëm vitet e fundit në Spanjë, është Xhinse Blu. Francisco de Paula Fernández shfrytëzon me sukses një pseudonim të freskët dhe sugjestiv për audiencën e tij adoleshente. Afrimi i lexuesve midis moshës 12 dhe 17 mund të bëhet ...

Vazhdoni leximin

error: Nuk ka kopjim