Kakuatan anjing, tina Thomas Savage

novel The Power of the Dog Thomas Savage

Sejarah ngeunaan Thomas Savage lahir di 1967 nu ayeuna datang ka urang jeung virulence aneh tina gempa paling teu kaduga. Baheula éta sigana sapertos sajarah Amérika Serikat anu jero, ayeuna éta kapanggih deui salaku narasi intim anu kuat, sahenteuna ti mimiti, anu ngémutan kana anggapan naon ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron