Kakuatan Anjing, ku Thomas Savage

novel Kakuatan Anjing karya Thomas Savage

Carita ku Thomas Savage dilahirkeun di 1967 anu ayeuna datang ka urang ku karasana anu anéh tina gempa bumi anu paling henteu kaduga. Baheula sigana mah sapertos sejarah di Amérika Serikat anu jero, dinten ayeuna mendakan deui salaku narasi intim anu kuat, sahenteuna ti mimiti, anu ngaguar kana gagasan ngeunaan naon ...

baca leuwih