3 buku PD James pangsaéna

PD James Buku

Parobihan anu paling terkenal di kalangan panulis awéwé tina genre novél detéktip kajantenan antara Agatha Christie jeung PD James. Anu kahiji nyerat seueur karya dugi ka pupusna taun 1976, anu kadua mimiti nyebarkeun novel detektif sakitar taun 1963, nalika anjeunna langkung ti opat puluh, umurna ...

Baca leuwih

Bobo deui, ku PD James

Unggal novelis hébat mendakan dina jinis rekreasi singket, pembebasan atanapi bahkan wahyu. Maka, panulis anu hébat sapertos PD James ogé nguntungkeun carita atanapi dongéng salaku rohangan reuni sareng sidik atanapi ku muses. Kusabab nalika ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron