Nungguan caah Dolores Redondo

Nungguan caah Dolores Redondo

Ti halimun lembab Baztán ka Hurricane Katrina di New Orleans. Badai leutik atawa badag nu sigana mawa, diantara awan hideung maranéhanana, tipe séjén magnetism listrik jahat. Hujan karasa tenang, badai gede naek lir angin nu mimiti bisik...

Baca leuwih

Jalma Santun, ku Leonardo Padura

Jalma santun, Leonardo Padura

Leuwih ti 20 taun geus kaliwat ti mimiti disillusioned Mario Conde di dunya anu dibere ka urang dina «Past Perfect». Ieu mangrupikeun hal anu saé ngeunaan pahlawan kertas, aranjeunna teras-terasan tiasa naék tina lebuna pikeun kabungahan urang anu ngantepkeun diri urang kabawa ku jalanna kirang langkung ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Andrea Camilleri

panulis Andrea Camilleri

Guru Italia Andrea Camilleri mangrupikeun salah sahiji panulis anu ngeusi rébuan halaman berkat dukungan pamiarsa na di panjuru dunya. Ieu mimiti muncul dina taun 90an, kanyataan anu nunjukkeun katekunan sareng nyerat vokasional salaku pondasi pikeun umur panjang vital na dugi ka ...

Baca leuwih

Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Ibu-ibu, ku Carmen Mola

Momen putusan ahir sumping pikeun Carmen Mola. Naha anjeunna bakal nuturkeun jalan kasuksesan atanapi bakal pengikutna ngantunkeun anjeunna saatos tilu sirahna kapanggih? Atawa…, sabalikna, bakal sagala noise dijieun ku asal atawa henteu ti tilu pangarang balik pseudonym dina…

Baca leuwih

All Summers End, ku Beñat Miranda

kabéh summers tungtung

Irlandia mercayakeun usum panasna ka Teluk Stream anu tiasa ngahontal éta lintang Inggris, sapertos spéktrum laut anu anéh, kalayan suhu anu langkung saé tibatan daérah sanés di daérah éta. Tapi ulah salah, yén usum panas Irlandia ogé ngagaduhan sisi poékna di antara kehijauan anu teu aya…

Baca leuwih

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Seuneu Phocaea, tina Lorenzo Silva

Aya mangsana kréatipitas pangarang téh dileupaskeun. keur alus tina Lorenzo Silva masihan anjeunna kasempetan pikeun nampilkeun novelties tina fiksi sajarah, karangan, novel kajahatan jeung karya kolaborasi memorable séjén kayaning novél opat leungeun panganyarna na kalawan Noemi Trujillo. Tapi teu pernah nyeri pikeun cageur ...

Baca leuwih

Sagalana kaduruk, ku Juan Gómez-Jurado

novél Sagalana nundutan Gómez Jurado

Ngadeukeutan durukan spontan jeung panas dijieun gelombang panas saméméh waktu, ieu «Sagala nundutan» ku Juan Gómez-Jurado datang ka suffocate brains urang komo leuwih jeung salah sahiji plot multi-sided na. Kusabab naon anu dilakukeun ku pangarang ieu nyaéta pikeun masihan protagonis kabagi kana plot na. Henteu aya anu langkung saé pikeun ieu ...

Baca leuwih

Buku 3 Top David Lagercrantz

Buku David Lagercrantz

Kasus anéh panulis pasrah kana sabab kaabadian karya batur. Hal sapertos kieu tiasa ditunjuk pikeun David Lagercrantz anu tugas utama na nyaéta neraskeun saga Millénnium kalayan tingkat kahormatan anu sami. Serangkaian novel kriminal anu karakterna parantos janten bagian tina ...

Baca leuwih

3 buku pangalusna tina Lorenzo Silva

Buku tina Lorenzo Silva

Salah sahiji panulis anu kawéntar akhir-akhir ieu dina adegan sastra Spanyol nyaéta Lorenzo Silva. Dina taun-taun ayeuna, pangarang ieu parantos nyebarkeun buku-buku anu béda pisan, tina novél sajarah sapertos Aranjeunna bakal émut nami anjeun ka dokumenter sapertos Kesang Darah sareng perdamaian. Teu hilap biasa na...

Baca leuwih

Plot ku Jean Hanff Korelitz

Plot ku Korelitz

A rampog dina rampog a. Kalayan kecap sanésna, kuring henteu hoyong nyarios yén Jean Hanff Korelitz parantos maling ti Joel Dicker bagian tina hakekat naratif na ti éta Harry Quebert anu ogé maok haté urang. Tapi kabeneran tematik gaduh titik anu saé pikeun kabeneran antara kanyataan ...

Baca leuwih

3 buku John Grisham pangsaéna

Buku ku John Grisham

Kinten-kintenna, nalika John Grisham mimiti ngalaksanakeun hukum, hal terakhir anu anjeunna pikirkeun nyaéta narjamahkeun kana fiksi janten seueur kasus dimana anjeunna kedah merjuangkeun nyohor di antara jubah Amérika Serikat. Nanging, dinten ayeuna profesi hukum ...

Baca leuwih

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

Dina séri Harry Quebert, ditutup ku hal ieu Alaska Sanders, aya kasaimbangan diabolical, dilema a (Kuring ngarti yén hususna keur panulis sorangan). Kusabab dina tilu buku éta plot kasus anu bakal ditalungtik sajajar sareng visi panulis, Marcus Goldman, anu…

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron