Plot ku Jean Hanff Korelitz

Plot ku Korelitz

A rampog dina rampog a. Kalayan kecap sanésna, kuring henteu hoyong nyarios yén Jean Hanff Korelitz parantos maling ti Joel Dicker bagian tina hakekat naratif na ti éta Harry Quebert anu ogé maok haté urang. Tapi kabeneran tematik gaduh titik anu saé pikeun kabeneran antara kanyataan ...

Baca leuwih

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

Saeutik tetep tiasa neuleumkeun diri dina Joel Dicker énggal. Sareng nalika éta kajantenan kuring bakal mampir pikeun masihan akun naon anu kuring baca. Ti mimiti, The Alaska Sanders Affair dibere ka kami salaku sekuel. Tapi urang parantos terang kumaha Dicker nyéépkeun aranjeunna nyiptakeun carita énggal…

Baca leuwih

Panik ku James Ellroy

Tulisan pikeun ngungkulan biografi atawa sakurang-kurangna rupa-rupa lalakon ngaliwatan dunya tokoh dina gilirannana, leuwih hade mercayakeun perkara ka novelis ti batan ka ahli biografi nu kasohor. Sareng teu aya anu langkung saé tibatan James Ellroy pikeun nranskripsikeun potongan-potongan kahirupan antara sababaraha lampu sareng seueur kalangkang… Ngeunaan…

Baca leuwih

The Baby, ku Pablo Rivero

Isu jaringan sosial sareng jurangna difiksasi tina sudut pandang anu énggal. Kusabab teu sagalana bisa abysses sabudeureun jaringan sosial. Nyatana, kuring hoyong ningali dunya ayeuna urang dipasrahkeun tanpa whatsapp anu goréng pikeun ngobrol dina grup atanapi…

Baca leuwih

Bau Kajahatan ku Katarzyna Bonda

Di Polandia kalayan evocations sahiji ahli waris noir kana perang panas atawa salaku piring tiis dina prelude jeung kaluar tina Perang Dunya Kadua, sora kawas nu Katarzyna Bonda (comparable jeung urang. Dolores Redondo), ngarecah kaluar sengit. Inténsitas anu ngabingungkeun anu wani ngahubungkeun…

Baca leuwih

Urang mimitian dina tungtungna, ku Chris Whitaker

Kadang-kadang genre hideung nyandak harti anu wates jeung existential nu. Kasus kawas Víctor del Arbol, sanggup jero paling abysmal tina introspeksi karakter-Na. Hal anu sami kajantenan sareng pangarang ieu, Chris Whitacker anu sumping sareng titik sanés hubungan anu teu diragukeun sareng…

Baca leuwih

Kamus Gairah Novel Hideung, ku Pierre Lemaitre

Genre noir ayeuna mangrupikeun salah sahiji benteng anu paling kuat dina literatur modéren. Carita kriminal atanapi underworld, ngadeukeutan ka kantor poék anu ngatur sewers kawentar, pulisi atawa penyidik ​​anu ninggalkeun kulit maranéhanana pikeun ngajawab kasus paling disturbing. Sareng Pierre Lemaitre mangrupikeun salah sahiji ...

Baca leuwih

Anjing nempo langit, ku Eugenio Fuentes

Kusabab Ricardo Cupido lahir salaku karakter dina awal 90s, lalampahan na ngaliwatan misdeeds kriminal geus nyieun pahlawan urang salah sahiji kabutuhan poko dina profési pulisi Ibéria paling tradisional. Genre hideung Spanyol, sapertos Italia atanapi Perancis, dirasa ku ...

Baca leuwih

Teuing Teu Cukup, ku Martín Casariego

Saatos sababaraha taun kalayan langkung bayangan tibatan lampu antara Kolombia, Méksiko sareng Irak, Max balik deui ka Madrid di 2004. Dina bar, kota sareng mémori Elsa bakal tumiba ka anjeunna, nalika anjeunna mendakan diantara botolna patung Bastet yén adorned El Blue ucing. Di dinya anjeun bakal mendakan anjeunna ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron