The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

The Alaska Sanders Affair ku Joel Dicker

Saeutik tetep tiasa neuleumkeun diri dina Joel Dicker énggal. Sareng nalika éta kajantenan kuring bakal mampir pikeun masihan akun naon anu kuring baca. Ti mimiti, The Alaska Sanders Affair dibere ka kami salaku sekuel. Tapi urang parantos terang kumaha Dicker nyéépkeun aranjeunna nyiptakeun carita énggal…

Baca leuwih

Tinta simpatik, ku Patrick Modiano

Dina hutang inexhaustible na jeung abad ka-XNUMX. Hiji waktos anu beuki dieusian ku carita hébat nalika urang ngajauhan dina waktosna, Modiano ngajurung urang ngalangkungan plot anu nyiptakeun deui anggapan nostalgia ngeunaan ephemeral. Dina ideu ngambah kamungkinan anu urang tiasa, atanapi…

Baca leuwih

5 buku terbaik ku Matilde Asensi

Pangarang anu paling laris par excellence di Spanyol nyaéta Matilde Asensi. Sora anyar sareng kuat sapertos kitu Dolores Redondo Aranjeunna nuju kana rohangan ngahormatan pangarang Alicante ieu, tapi aranjeunna tetep jalan panjang pikeun ngahontal. Dina karirna anu panjang, perdagangan sareng jumlah pamiarsa na ...

Baca leuwih

The Sign of the Cross ku Glenn Cooper

Parantos lami ti saprak kuring mendakan carita ngeunaan stigmas Kristen anu sok nunjuk ka gaib salaku mémori atavistik jalma-jalma anu dipilih ku Gusti. Janten patut nunjukkeun plot ieu yén dinten ayeuna mendakan kasus anyar kasucian improvisasi, pilihan ...

Baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Julián Sánchez

Bisa mendakan naon anu lumangsung dina handapeun tongkat dina pertandingan baskét peryogi konsentrasi sareng katerampilan anu diperyogikeun pikeun mendakan panangan anu nabrak panangan lawan sanés bal. Atanapi anu nyolok dina lintasan handap bal anu ngabatalkeun ...

Baca leuwih

The 3 buku pangalusna tina Agatha Christie

Aya pikiran anu ngagaduhan kaistiméwaan sanggup nyebarkeun sarébu hiji plot kalayan misteri anu saluyu sareng aranjeunna henteu rusak atanapi rusak. Éta henteu tiasa dibantah nunjukkeun Agatha Christie salaku ratu tina genre detektif, hiji anu engké cabang kaluar kana novel kajahatan, thrillers sareng nu sanesna. Anjeunna nyalira, sareng tanpa bantosan sadayana ...

Baca leuwih

3 buku anu paling alus ku Carlos Ruiz Zafón

Deui dina taun 2020 salah sahiji panulis anu paling hébat dina zat sareng wujud ngantunkeun urang. Panulis anu ngayakinkeun para kritikus sareng anu nampi pangakuan populér paralel anu ditarjamahkeun kana penjualan pangsaéna pikeun sadaya novélna. Panginten panulis Spanyol anu paling seueur dibaca saatos Cervantes, sigana kalayan idin ti…

Baca leuwih

5 buku pangalusna tina Javier Sierra

Ngobrol ngeunaan Javier Sierra Eta hartina ngasupkeun fenomena bestseller dijieun di Spanyol. Pangarang ti Teruel ieu parantos janten laris bukuna di Spanyol sareng di sakumna dunya. sakabéh buku tina Javier Sierra aranjeunna nawiskeun yén tagihan has tina misteri hébat dianggo, kalayan intriguing ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron