3 buku Jeans Biru pangsaéna

panulis Blue Jeans

Upami aya panulis literatur nonoman anu muncul pisan taun-taun ayeuna di Spanyol, éta Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández suksés ngaeksploitasi nami samaran anu seger sareng sugestif pikeun pemirsa rumaja na. Ngadeukeutan pamiarsa antara umur 12 sareng 17 tiasa dilakukeun ...

baca leuwih

Tengah wengi Sun ku Stephenie Meyer

Sareng nalika sigana yén Stephenie Meyer parantos dialihkeun kana perjuangan literatur anu sanés, dina konci novél kajahatan, sareng ku dibébaskeun yén éta panginten ngeunaan saga surup, ka vampir rumaja sareng gigitan sensualna kalayan aroma bawang bodas sareng kalanggengan, dina tungtungna éta moal tiasa. Kusabab Meyer ...

baca leuwih

3 buku Jay Asher pangsaéna

Bisa waé labél "Ngora déwasa" mangrupikeun alesan pikeun kabur tina reservasi ngeunaan pustaka anu langkung difokuskeun ka jalma déwasa tibatan jalma ngora. Kabeneran aya yén panulis genre ieu sumebar sababaraha taun ka pengker kalayan hasil anu hébat, ngagabungkeun carita cinta sareng titik panengah antara ...

baca leuwih

3 buku James Dashner pangsaéna

Sastra nonoman ngagaduhan rasa resep anu ampir polarisasi antara jinis romantika (versi rumaja) sareng fantasi atanapi fiksi ilmiah. Anjeun terang, industri penerbitan mandat yén éta pikir éta terang dimana nyerang hit pasti diantara pamiarsa mimiti. Sanaos ogé, pikeun adil, urang tiasa mendakan jinis séjén ...

baca leuwih

Péso dina Leungeun, ku Patrick Ness

Carita ngeunaan Todd Hewitt, anu dicarioskeun dina novel ieu, mangrupikeun paradigma manusa anu aya hubunganana sareng lingkunganana. Ngan lingkungan masarakat urang ayeuna anu diperhatoskeun salaku kiasan futuristik dina carita ieu. Perspektif nyandak fiksi ilmiah masihan kami salaku alesan pikeun ...

baca leuwih

Riquete hiji kalawan pompadour, tina Amélie Nothomb

Salah sahiji bulu anu paling endah ayeuna nyaéta Amélie Nothomb. Novel saméméhna anu diterbitkeun di Spanyol, The Count Neville Crime, nyandak urang kana novél detektif anu unik kalayan desain set anu, nalika dipanggihan ku Tim Burton, bakal janten pilem, sareng seueur produksi na sateuacana. Tapi dina…

baca leuwih

Anjeun sanés jinis kuring, ti Chloe Santana

Aya waktos nalika cinta tiasa janten hiburan sepele. Anjeun bahkan tiasa percanten yén anjeun ngagaduhan éta dina kendali, tapi waktos murag asih sareng moal balik deui salawasna tungtungna. Ngan… nalika kaayaan tungtungna henteu saé jalanna, anjeun kaget ku hanjelu. Candak ku banyolan. Dupi anjeun ...

baca leuwih

Gratis ku Patrick Ness

Nyanghareupan masalah sosial anu tangtu tina narasi nonoman penting pisan dina nyanghareupan kasadaran éta sareng naturalisasi anu bénten ngeunaan kahormatan jalma. Sareng kuring nyarios "imperatif" sabab éta dina umur ngora dimana pola naon anu bakal urang déwasa parantos ditangtoskeun. Pamuda kabuka ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron