Top 3 Buku Jay Asher urang

panulis-jay-asher

Bisa waé labél "Ngora déwasa" mangrupikeun alesan pikeun kabur tina reservasi ngeunaan pustaka anu langkung difokuskeun ka jalma déwasa tibatan jalma ngora. Kabeneran aya yén panulis genre ieu sumebar sababaraha taun ka pengker kalayan hasil anu hébat, ngagabungkeun carita cinta sareng titik panengah antara ...

Baca leuwih

Top 3 James Dashner Buku

Buku James Dashner

Sastra nonoman ngagaduhan rasa resep anu ampir polarisasi antara jinis romantika (versi rumaja) sareng fantasi atanapi fiksi ilmiah. Anjeun terang, industri penerbitan mandat yén éta pikir éta terang dimana nyerang hit pasti diantara pamiarsa mimiti. Sanaos ogé, pikeun adil, urang tiasa mendakan jinis séjén ...

Baca leuwih

3 buku Jeans Biru pangsaéna

panulis Blue Jeans

Upami aya panulis literatur nonoman anu muncul pisan taun-taun ayeuna di Spanyol, éta Blue Jeans. Francisco de Paula Fernández suksés ngaeksploitasi nami samaran anu seger sareng sugestif pikeun pemirsa rumaja na. Ngadeukeutan pamiarsa antara umur 12 sareng 17 tiasa dilakukeun ...

Baca leuwih

Tengah wengi Sun ku Stephenie Meyer

Panonpoé tengah wengi

Sareng nalika sigana yén Stephenie Meyer parantos dialihkeun kana perjuangan literatur anu sanés, dina konci novél kajahatan, sareng ku dibébaskeun yén éta panginten ngeunaan saga surup, ka vampir rumaja sareng gigitan sensualna kalayan aroma bawang bodas sareng kalanggengan, dina tungtungna éta moal tiasa. Kusabab Meyer ...

Baca leuwih

Péso dina Leungeun, ku Patrick Ness

buku-péso-di-leungeun

Carita ngeunaan Todd Hewitt, anu dicarioskeun dina novel ieu, mangrupikeun paradigma manusa anu aya hubunganana sareng lingkunganana. Ngan lingkungan masarakat urang ayeuna anu diperhatoskeun salaku kiasan futuristik dina carita ieu. Perspektif nyandak fiksi ilmiah masihan kami salaku alesan pikeun ...

Baca leuwih

Riquete hiji kalawan pompadour, tina Amélie Nothomb

buku-riches-el-del-copete

Salah sahiji bulu anu paling endah ayeuna nyaéta Amélie Nothomb. Novel saméméhna anu diterbitkeun di Spanyol, The Count Neville Crime, nyandak urang kana novél detektif anu unik kalayan desain set anu, nalika dipanggihan ku Tim Burton, bakal janten pilem, sareng seueur produksi na sateuacana. Tapi dina…

Baca leuwih

Anjeun sanés jinis kuring, ti Chloe Santana

buku-anjeun-sanes-abdi-tipe

Aya waktos nalika cinta tiasa janten hiburan sepele. Anjeun bahkan tiasa percanten yén anjeun ngagaduhan éta dina kendali, tapi waktos murag asih sareng moal balik deui salawasna tungtungna. Ngan… nalika kaayaan tungtungna henteu saé jalanna, anjeun kaget ku hanjelu. Candak ku banyolan. Dupi anjeun ...

Baca leuwih

Gratis ku Patrick Ness

bébas-buku-patrick-ness

Nyanghareupan masalah sosial anu tangtu tina narasi nonoman penting pisan dina nyanghareupan kasadaran éta sareng naturalisasi anu bénten ngeunaan kahormatan jalma. Sareng kuring nyarios "imperatif" sabab éta dina umur ngora dimana pola naon anu bakal urang déwasa parantos ditangtoskeun. Pamuda kabuka ...

Baca leuwih

Dalapan, ku Rebeca Stones

buku-dalapan-rebéka-batu

Dina raraga nyerat novel anu sampurna, urang kedah mendakan kasaimbangan magis anu tiasa didamel ku karya buleud. Maka bakal pantes pikeun ngimbangan kasombongan, kekecapan sareng émosionalitas nonoman panulis atanapi panulis, kalayan alesan, profési sareng intelektualitas panulis déwasa. JEUNG…

Baca leuwih

Rébuan Kali Salawasna, ku John Green

buku-sarébu-kali-dugi-sok

Novel nonoman ayeuna nawiskeun seueur bacaan anu berorientasi kana jinis anu béda. Aya kahirupan saluareun carita cinta (anu teu kedah lepat, sadayana nyarios), tapi panulis anu milarian minatna diantara pemirsa anom teras-terasan ngabagi hiji ideu: intensitas. Petualangan sengit, cinta romantis ...

Baca leuwih

Suster. Dasi Teu aya watesna, ku Anna Todd

Sadulur-teu aya watesna

Parobihan anu bénten-bénten duduluran mangrupikeun hal anu henteu pernah lirén ngagumkeun urang anu parantos kolot. Tapi di luar analisis psikologis éksternal, buku ieu Sisters Lazos Infinitos nyarioskeun ngeunaan hubungan antara duduluran, dina hal ieu antara opat protagonis carita: ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron