The Island of the Lost Tree, ku Elif Shafak

Unggal tangkal aya buahna. Tina tangkal apel kalayan godaan kuno, cukup pikeun ngalungkeun urang ti surga, dugi ka tangkal anjir biasa kalayan buah-buahan anu teu biasa sarat simbolisme antara erotis sareng suci, gumantung kana kumaha anjeun ningali éta sareng, di luhur sadayana, gumantung kana saha nu ningali... Carita dina …

Baca leuwih

3 buku Anne Tyler pangsaéna

Sapopoéna mangrupakeun rohangan umum pikeun unggal manusa. Tina panto jero unggal imah, dicabut tina panyamaran waktos, karakter anu urang janten paling pasti ayana. Sareng Anne Tyler ngabaktikeun karyana kana jenis pangawasan anu langkung lengkep, anu ...

Baca leuwih

Bapak Wilder jeung kuring ku Jonathan Coe

Dina milarian carita anu nyarioskeun alam semesta anu lumangsung dina hubungan manusa anu nascent, Jonathan Coe, pikeun bagianna, nguruskeun kaéndahan detil anu paling mawas diri. Tangtu, Coe moal bisa abandon nu preciousness lengkep yén anjeunna contextualizes kalawan déskripsi paling lengkep. Ti…

Baca leuwih

Tari sareng seuneu, ku Daniel Saldaña

Reuni tiasa pait sapertos kasempetan kadua anu sia-sia dina cinta. Babaturan baheula narékahan pikeun ngarebut deui rohangan anu teu aya deui pikeun ngalakukeun hal-hal anu henteu aya deui. Henteu pikeun naon waé khususna, ngan kusabab di jero aranjeunna henteu nyugemakeun, tapi ngan saukur milarian ...

Baca leuwih

Kolot Jauh, ku Marina Jarre

Aya waktos nalika Éropa mangrupikeun dunya anu teu raoseun dilahirkeun, dimana murangkalih sumping ka dunya di tengah nostalgia, cabut, dijauhkeun komo sieun ku kolotna. Dinten ayeuna masalah éta parantos ngalih ka bagian sanés planét. Patarosanna nyaéta nyandak pandangan éta ...

Baca leuwih

Surga Di Luhureun hateup, ku Nathacha Appanah

Saha deui anu sahenteuna ngaluarkeun cimata ku petualangan Marco dina milarian indungna. Waktos ieu umur protagonis, Lobo, bakal ngadeukeutan anjeunna ka Holden Caulfield (enya, rumaja nihilistic salinger anu kawéntar). Sareng hal éta ogé sosok indung ...

Baca leuwih

Tujuh Salasa, ku El Chojin

Unggal carita peryogi dua bagian upami mendakan salah sahiji jinis sintésis, nyaéta naon waé anu aya dina kerangka naon waé anu némbongan kana tingkatan mimik émosional. Sanés patarosan ngeunaan nyorot jinis naratif duaan ieu di payuneun jalma kahiji. Kusabab ogé ...

Baca leuwih

Leungit, ku Alberto Fuguet

Aya waktos nalika basa ngiringan carita kalayan ringanna anu paling tepat. Kusabab milarian jalmi anu ngaleungit henteu meryogikeun lirik atanapi artefis. Kamajuan naratif ngajantenkeun jalan ieu pikeun ngahijikeun deui pribadi mangrupikeun komposisi verisimilitude sareng caket caket urang caket sadayana ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron