Tinta simpatik, ku Patrick Modiano

tinta simpatik Patrick Modiano urang

Dina hutang inexhaustible na jeung abad ka-XNUMX. Hiji waktos anu beuki dieusian ku carita hébat nalika urang ngajauhan dina waktosna, Modiano ngajurung urang ngalangkungan plot anu nyiptakeun deui anggapan nostalgia ngeunaan ephemeral. Dina ideu ngambah kamungkinan anu urang tiasa, atanapi…

Baca leuwih

The Island of the Lost Tree, ku Elif Shafak

Novel The Island of the Lost Tree

Unggal tangkal aya buahna. Tina tangkal apel kalayan godaan kuno, cukup pikeun ngalungkeun urang ti surga, dugi ka tangkal anjir biasa kalayan buah-buahan anu teu biasa sarat simbolisme antara erotis sareng suci, gumantung kana kumaha anjeun ningali éta sareng, di luhur sadayana, gumantung kana saha nu ningali... Carita dina …

Baca leuwih

3 buku pangalusna ku Juan Carlos Onetti

Buku ku Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti anu teu tiasa dibakar, babarengan sareng Mario Benedetti sareng Eduardo Galeano, ngawangun triumvirat literatur ti Uruguay umumna dugi ka Olympus serat-serat dina basa Spanyol. Kusabab di antara tilu éta aranjeunna ngaliput sadayana, naon waé jinis dina prosa, pantun atanapi di panggung. Sanaos masing-masing nawiskeun éta ...

Baca leuwih

Dina usum panas, ku Karl Ove Knausgård

Dina usum panas, ku Karl Ove Knausgard

Carita kahirupan dina évolusi siklusna musim-musim nyirian jalan-jalan kaluar sareng kaluar tina adegan masing-masing. Baheula, lahir dina usum tiris mangrupikeun tantangan pikeun salamet. Kiwari éta boro hiji anekdot katempo yen, dibere usaha Karl Ove Knausgard ...

Baca leuwih

Haté Triana, ku Pajtim Statovci

Novel Haté Triana

Hal ngeunaan lingkungan Triana anu kawéntar sareng anu lirik henteu leres. Sanaos judulna nunjuk kana hal anu mirip. Nyatana, Pajtim Statovci lami anu saé panginten henteu nganggap kabeneran sapertos kitu. Haté Triana nunjuk kana hal anu bénten pisan, ka organ anu tiasa dirobih, ka mahluk anu, ...

Baca leuwih

Kuring bakal nyalira sareng tanpa pésta, ku Sara Barquinero

Kuring bakal nyalira sareng tanpa pésta, ku Sara Barquinero

Leres pisan sesah milarian sora-sora anyar anu nyarioskeun cinta diakar dina vitalisme, sareng filsafat, sareng transendensi tina sentuhan kulit atanapi bahkan tina syahwat. Sareng hal éta mangrupikeun tantangan naratif anu lengkep dimana panulis atanapi panulis anu bertugas tiasa nunjukkeun, upami henteu ...

Baca leuwih

Kulawarga Martin, ku David Foenkinos

Kulawarga Martin ti Foenkinos

Sakumaha nyamar dirina salaku sajarah rutin, urang parantos terang yén David Foenkinos henteu resep kana tatakrama atanapi hubungan antar kulawarga dina milarian rahasia atanapi sisi gelap. Kusabab panulis Perancis anu kawéntar dunya langkung ti ahli bedah tina hurup dina bentuk sareng ...

Baca leuwih

3 buku terbaik ku Emil Cioran

Teu aya pesimis anu yakin yén ngahontal 84, sapertos ka Cioran. Kuring nyarios ieu kusabab tékad pikeun nunjukkeun pangarang ieu salaku nihilist balilihan anu négatip sareng sieun pikeun kahirupan ngawangun dina bentuk sareng bahan anu naratif sajajar sareng hukuman hirup. ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Buku pangalusna dina sajarah

Naon judulna rada pretentious ti ieu? Saméméh anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam saméméh ngadéngékeun éta, anjeun bakal nyokot daptar buku penting anjeun sarta meuntas best seller ku Belén Esteban nu nutup bunderan bacaan hirup anjeun ... (éta lulucon, a macabre a jeung lulucon katurunan) Éta henteu kirang ...

Baca leuwih

Kahirupan kadang-kadang, ku Juan José Millás

Kuring buku kahirupan di kali

Di Juan José Millás kapinteran parantos kapendak tina judul unggal buku énggal. Dina kasempetan ieu, "Kahirupan kadang-kadang" sigana nunjukkeun urang kana fragméntasi waktos urang, kana parobihan pamandangan antara kabahagiaan sareng kasedihan, kana kenangan anu ngawangun pilem anu urang tiasa ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron