Langit Biru, ku daria Bignardi

Bignardi Blue Sky

Geus sababaraha waktu ti patah hati ninggalkeun romantisme pikeun janjian di psikiater, kawas unggal putra tatangga. Narrating yén patah hati atah nyandak dimensi sejen dina leungeun daria Bignardi. Kusabab éta ngeunaan ngaleungitkeun kasangsaraan anu aranjeunna tinggalkeun dina kasepian tiis sateuacan Alam Semesta anu…

Baca leuwih

Purnama, karya Aki Shimazaki

Nulis ngeunaan cinta geus di Aki Shimazaki tinimbangan unik, flashes existentialist nu rentang ti emptiness of patah hati ka cinyusu inexhaustible paradoks of infatuation reciprocated. Cai anu ngalir sajajar sareng anu ngahudangkeun sensasi anu sami ti mana-mana pas inuman anu terakhir dikucurkeun. Di antara …

Baca leuwih

Carita Shuggie Bain ku Douglas Stuart

"Pahlawan nyaéta saha waé anu ngalakukeun naon anu anjeunna tiasa," Romain Roilland réngsé nunjukkeun kalayan sagala hikmah di dunya. Tapi aya saeutik anu urang pikir anak bisa ngalakukeun pikeun meunangkeun deui budak leutik na. Kusabab kaleungitan turunan henteu wajar bari kaleungitan indung bapa ...

Baca leuwih

Kakuatan anjing, tina Thomas Savage

Sejarah ngeunaan Thomas Savage lahir di 1967 nu ayeuna datang ka urang jeung virulence aneh tina gempa paling teu kaduga. Baheula éta sigana sapertos sajarah Amérika Serikat anu jero, ayeuna éta kapanggih deui salaku narasi intim anu kuat, sahenteuna ti mimiti, anu ngémutan kana anggapan naon ...

Baca leuwih

Kebon Binatang Mengele ku Gert Nygardshaug

Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar sababaraha rasa panasaran idiomatik sapertos "Mengele Zoo", frasa anu dilakukeun dina basa Portugis Brasil anu nunjuk kana kekacauan naon waé, kalayan konotasi anu jahat tina dokter anu waras anu mungkas dinten na di pangsiun tepatna di Brasil. Antara humor hideung sareng asumsi kasar tina ...

Baca leuwih

Buku anu anjeun kedah baca sateuacan anjeun maot

Naon judulna rada pretentious ti ieu? Saméméh anjeun maot, enya, ngan sababaraha jam saméméh ngadéngékeun éta, anjeun bakal nyokot daptar buku penting anjeun sarta meuntas best seller ku Belén Esteban nu nutup bunderan bacaan hirup anjeun ... (éta lulucon, a macabre a jeung lulucon katurunan) Éta henteu kirang ...

Baca leuwih

Guligah Peuting, ku Marieke Lucas Rijneveld

Hal anu paling parah nyaéta anu lumangsung dina jangka waktu. Teu aya waktos anu saé kanggo pamitan awal. Sanaos kitu, hal-hal anu pang parahna kajadian, sareng kaderisasi anu teu jelas anu teu tiasa dijelaskeun ku alesan manusa sanaos nyobian ngaitkeunana sareng sababaraha jenis maotna awal pikeun hadiah atanapi ...

Baca leuwih

Lacak tiiseun, ku John Boyne

Nasib unggal panulis kedah nyerat karyana anu pangsaéna sakedap sateuacan angkat panggung, boh ku mundur ti dunya literatur atanapi ku maot. Kasar tapi leres. Kusabab engké urang mendakan kasus-kasus sapertos John Boyne, henteu tiasa ngalangkungan anakna ...

Baca leuwih

indung Frankstein urang, ti Almudena Grandes

Kuring sok mendakan étimologi kecap histeria panasaran. Kusabab éta asalna tina rahim dina basa Yunani. Sareng kitu pakaitna anu gampang sareng pikareueuseun feminin sareng anu teu waras ku alam gampang diturunkeun. Alim. Almudena Grandes dina novel ieu, anjeunna ningali hiji psikiatri awéwé khusus anu aya di ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron