3 buku petualangan pangsaéna

Disarankeun Buku Adventure

Asal muasal sastra dumasar kana genre petualangan. Anu diaku ayeuna salaku karya sastra universal anu paling hébat nyandak urang dina perjalanan kana sarébu bahaya sareng panemuan anu teu disangka-sangka. Ti Ulysses ka Dante atanapi Don Quixote. Sareng ayeuna genre petualangan ...

baca leuwih

3 buku Clive Cussler pangsaéna

Upami aya panulis petualangan ayeuna anu masih nyepeng jinis petualangan dina laris, nyaéta Clive Cussler. Saperti Jules Verne modéren, panulis ieu parantos mingpin urang ngalangkungan plot anu pikaresepeun ku petualangan sareng misteri salaku tulang tonggong. Kanyataanna …

baca leuwih

3 buku anu pangsaéna ku Alberto Vázquez Figueroa

Upami anjeun hoyong tetep mutahir tina Alberto Vázquez Figueroa, anjeun bakal teras waé dimutahirkeun dumasar kana évaluasi anu paling luar biasa pikeun pamiarsa DI dieu. Pikeun kuring, Alberto Vázquez-Figueroa mangrupikeun salah sahiji panulis peralihan, dina hartos kuring maca anjeunna resep pisan salaku panulis anu hébat ...

baca leuwih

Bencana konéng anu hébat, ku JJ Benítez

Sababaraha pangarang di dunya ngalakukeun padamelan nyerat rohangan magis sapertos anu dilakukeun ku JJ Benítez. Tempat anu dicicingan ku panulis sareng pamiarsa dimana kanyataan sareng fiksi ngabagi kamar anu tiasa diaksés kalayan konci unggal buku énggal. Antara sihir sareng pamasaran, antara anu teu leres sareng ...

baca leuwih

Bahasa buku anu disumputkeun, ku Alfonso del Río

Abdi émut ka Ruiz Zafón. Éta kajadian ka kuring iraha kuring mendakan novél anu nunjuk kana aspék ésoterik buku, basa anu disumputkeun, aroma aroma hikmah anu dikumpulkeun dina rak anu teu aya tungtungna, panginten di kuburan buku énggal ... Sareng saé éta leres. Imajinasi luas panulis Catalan ...

baca leuwih

Kebon Binatang Mengele ku Gert Nygardshaug

Éta mangrupikeun waktos anu saé pikeun diajar sababaraha rasa panasaran idiomatik sapertos "Mengele Zoo", frasa anu dilakukeun dina basa Portugis Brasil anu nunjuk kana kekacauan naon waé, kalayan konotasi anu jahat tina dokter anu waras anu mungkas dinten na di pangsiun tepatna di Brasil. Antara humor hideung sareng asumsi kasar tina ...

baca leuwih

Vozdevieja, ku Elisa Victoria

Saha anu teu émut ka Elvira Lindo's Manolito Gafotas? Henteu éta masalah siklik janten modis ngeunaan protagonis barudak dina novél pikeun sadaya pemirsa. Sabalikna, éta mangrupikeun patarosan duanana Elvira sareng Ayeuna Elisa, kalayan jarakna ...

baca leuwih

Jauh, ku Hernán Díaz

Salawasna alus pikeun pendak sareng pangarang anu wani, sanggup nyandak tugas nyaritakeun carita anu béda-béda, jauh ngalangkungan labél anu diretas sapertos "ngaganggu" atanapi "inovatif". Hernán Díaz nampilkeun novél ieu kalayan kasegaran anu teu tiasa dipungkiri ku saha waé anu nyerat hiji hal pikeun kapentingan éta, kalayan niat anu ngalanggar zat sareng bentukna, sacara magis disetél dina ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron