Imah Pantun, ku Julia Kröhn

Imah mode

Salaku bagian tina promo pikeun novél ieu, pastikeun yén trauma dirina narik ati salah saurang pangarang terkenal tina tatakrama abad ka-XNUMX anu dilahirkeun deui anu ngalaksanakeun rasa anu maca melankolik sareng sabab anu mekar sapertos féminisme. Naha éta Anne Jacobs murag asih sareng karya ieu ...

Baca leuwih

Revolusioner Coba Deui, ku Mauro Javier Cárdenas

Novel tiasa dianggo sacara sampurna pikeun mikanyaho setting anu khusus atanapi hiji nagara. Usul naratif sareng tujuan pikeun ngadeukeutan lingkungan, masihan anjeun subyektivitas saha anu cicing di tempat éta. Éta panginten sapertos truism, tapi aya seueur patalina sareng ideu. Tungtungna, …

Baca leuwih

Seueur, ku Tomás Arranz

Buku anu ngahibur sareng ngokolakeun kedah salawasna dibéré tinimbangan khusus. Ieu kasus novel ieu Seueur. Ku parahu kuring geuwat ngahasilkeun sababaraha tafsir kana judul novel (sok subyektif saatos dibaca anu ngagem). Kusabab judulna ngagaduhan hartos matérial anu bakal gancang janten ...

Baca leuwih

Kantor kolam sareng kebon, ku Didier Decoin

Odyssey awéwé di Jepang abad ka-XNUMX. Ringkesan ketat tina novél ieu dikuatkeun dina frasa saderhana ieu. Sésana datang engké…. Didier Decoin nyandak panulis novel ieu sacara serius (sakumaha mistina, tangtosna) Langkung ti dasawarsa didedik ...

Baca leuwih

Kulawarga anu teu sampurna, ku Pepa Roma

Novel ieu sacara resmi ditepikeun ka urang salaku novel pikeun awéwé. Tapi kuring jujur ​​teu satuju kana labél éta. Upami dianggap sapertos kitu sabab nyarioskeun kamungkinan matriarki anu sajarahna nyimpen rahasia kulawarga mana waé sareng anu nyumputkeun kasangsaraan panto luar, éta henteu raos pisan. Teu aya…

Baca leuwih

Babad ngeunaan Ramalan Maot, ku Gabriel García Márquez

Dishonor, hukum anu teu ditulis, pakta tina tiiseun, itungan, sareng nyeri kusabab kaleungitan jalma anu dipikacinta. Sadayana terang tapi teu aya anu ngaku. Ukur ku lisan, pikeun anu hoyong ngupingkeun, anu leres dicarioskeun ti waktos ka waktos. Sadayana terang yén Santiago Nasar badé maot, kecuali Santiago nyalira, anu henteu sadar kana dosa fana anu dilakukeun anjeunna dina panon batur.

Anjeun ayeuna tiasa mésér Chronicle of a Foretold Maot, novel pondok unik karya Gabriel García Márquez, di dieu:

buku klik

Kaluar di tempat terbuka, ku Jesús Carrasco

Éta sumping kana leungeun kuring salaku kado ti sobat anu saé. Babaturan anu saé pernah gagal dina rekomendasi literatur, sanaos éta henteu pisan dina garis anu biasa anjeun ... Budak kabur tina hiji hal, urang henteu terang persis naon. Sanaos sieun kabur ka mana-mana, anjeunna terang yén anjeunna parantos ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron