DNA diktator, ku Miguel Pita

buku-the-dna-diktator

Sadayana urang sareng kumaha kalakuanana tiasa aya anu parantos nyerat. Sanés kuring ngagaduhan ésoterik, atanapi anu sapertos kitu. Sabalikna. Buku ieu ngabahas ngeunaan Élmu anu dilarapkeun kana kanyataan. Kumaha waé, naskah kahirupan urang ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron