Guligah Peuting, ku Marieke Lucas Rijneveld

Guligah peuting

Hal anu paling parah nyaéta anu lumangsung dina jangka waktu. Teu aya waktos anu saé kanggo pamitan awal. Sanaos kitu, hal-hal anu pang parahna kajadian, sareng kaderisasi anu teu jelas anu teu tiasa dijelaskeun ku alesan manusa sanaos nyobian ngaitkeunana sareng sababaraha jenis maotna awal pikeun hadiah atanapi ...

baca leuwih