Sabun jeung Cai, ku Marta D. Riezu

Sabun jeung cai, Marta D. Riezu

Sophistication dina pilarian kaunggulan dina fashion. Éta darajat elegance nu neangan pikeun ngangkat sababaraha jenis altar tinimbang nangtung kaluar, bisa ngabalukarkeun éfék sabalikna. Malah bisa jadi hiji poé manéhna indit kaluar ka jalan taranjang kawas éta kaisar dina carita, mikir yén manéhna téh ninggalkeun ...

Baca leuwih

Prometheus, ku Luis García Montero

Prometheus, Luis Garcia Montero

Yesus Kristus overcame temptations paling irresistible tina Iblis pikeun nyalametkeun umat manusa. Prometheus ngalakukeun hal anu sami, ogé nganggap hukuman anu bakal datang engké. abnegation dijieun mitos jeung legenda. Harepan yén urang tiasa leres-leres mendakan dina sababaraha waktos kalayan bentuk kapahlawanan anu diajarkeun sababaraha kali sareng éta ...

Baca leuwih

Pupusna dicaritakeun ku sapiens ka Neanderthal

Pupusna dicaritakeun ku sapiens ka Neanderthal

Henteu sadayana bakal janten roti bakar buta pikeun kahirupan. Kusabab dina maksim nu ngatur sagalana, éta premis nu nunjukkeun ayana hal ngan dumasar kana nilai sabalikna maranéhanana, hirup jeung maot nyieun kerangka penting antara extremes urang gerak. Jeung alesan...

Baca leuwih

Kota Hirup, ku Nicola Lagioia

Kota Hirup, ku Nicola Lagioia

Badarat tatangga monstrosities kaduga. Dokter Jekyll anu henteu acan terang aranjeunna nyaéta Mr Hyde. Sareng nalika aranjeunna, sanés yén aya transformasi naon waé. Éta bakal kusabab éta paribasa kuno anu tiasa ngajantenkeun kulit anjeun nangtung "Kuring manusa sareng teu aya anu asing pikeun kuring", sabab…

Baca leuwih

Dina paneuteup naga hudang, ku Mavi Doñate

Handapeun teuteup naga nu hudang

Janten wartawan ngesahkeun sadaya titik dina nganggap diri anjeun aya anu ngumbara. Kusabab pikeun nyaritakeun naon anu lumangsung di mana waé di dunya anjeun kedah gaduh pangaweruh dasar pikeun nepikeun naon anu lumangsung kalayan kredibilitas. Hasilna tiasa janten, sapertos dina kasus ieu, ...

Baca leuwih

Lembah Haunting, ku Anna Wiener

Buku Haunting Valley

Urang sadayana hoyong geng hipsters sareng geeks sanésna ti Silicon Valley. Sakelompok anak bapa anu ngumumkeun sistem ékonomi dunya énggal pikeun kapentingan sadayana sareng berorientasi ka masarakat kamasarakatan. Subuh dunya téknologi anyar kalayan kauntungan anu mulya ...

Baca leuwih

Patok, ku Philipp Blom

Patokna, ku Philip Blom

Paké pisan tina istilah "gim" jelas-jelas nunjukkeun visi dunya urang salaku hal anu henteu lengkep. Kusabab sadayana mangrupikeun gim, kami mangrupikeun penduduk samentawis tempat ieu sareng kusabab éta kami henteu tiasa nyandak serius pisan ampir naon waé. Ngan, hanjakalna, étimologi ...

Baca leuwih

Spring Extremadura, ku Julio Llamazares

Cinyusu Extremadura

Aya panulis pikeun saha anu kajantenan di dunya ngagaduhan cadén anu béda, panjang gelombang anu béda pisan sareng anu pangaruh kompléks na persépsi na dugi ka urang. Julio Llamazares ti pengadilan narator anu sacara tangalna ngalir ngaliwatan réalisme liris pas aranjeunna nyebarkeun kami ...

Baca leuwih

Iklan

Iklan

Tina Lazarillo de Tormes kami henteu mendakan buku anonim anu langkung dipikaresep tibatan anu ieu. Kusabab masalah éta diluyukeun sareng kaayaan dunya anu ngagaduhan urang sadayana nganggo dasi piiiiii (naha endog atanapi ovarium). Kalayan pandemi anu ngamuk di sadaya tingkatan, opat ...

Baca leuwih

kasalahan: Taya niron