3 buku anu pangsaéna ku Laura Rowland

panulis-laura-rowland

Panulis Laura Joh Rowland ngajalankeun kombinasi literatur anu pikaresepeun pisan. Nyaho asal-usulna Cina ku kadua kolotna, anjeunna ngagaduhan élmu luas ngeunaan budaya oriental. Di sisi anu sanésna, anjeunna nyalira ngaku dina sababaraha kasempetan yén bapakna menanamkeun karep sastra pikeun ...

baca leuwih