Buku Lars Mytting anu pangsaéna

Buku Mytting Lars

Éta bakal janten masalah waktos (sakedik), yén sadaya padamelan Lars Mytting bakal sumping ka toko buku Spanyol pikeun masihan akun anu hadé ngeunaan pustaka anu luar biasa anu ngumbara antara genre kalayan gampang pisan, salawasna sareng jejak humanisme nuju panineungan tapi éta ngiringan alur ...

baca leuwih

Genep belas Tangkal Somme ku Larss Mytting

Dina 1916, daérah Somme Perancis dimandian ku getih salaku salah sahiji adegan paling berdarah dina Perang Dunya Kahiji. Di 1971 perang anu terkenal ngaku korban terakhir na. Hiji pasangan luncat kana hawa nalika nincak granat tina pamandangan éta. Jaman baheula manifest ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron