3 buku pangsaéna Julia Kröhn

Julia Krohn Buku

Julia Kröhn mangrupikeun salah sahiji sora anyar dina kaakraban sajarah-romantis (naon hiji subgénre anu kuring nembé mendakan) anu ngalangkungan pangarang anu hébat sapertos María Dueñas, Anne Jacobs atanapi Sarah Lark. Tapi patepung senang pangarang sareng rohangan sastra ieu dibagi sareng anu sanés ...

baca leuwih

Imah Pantun, ku Julia Kröhn

Salaku bagian tina promo pikeun novél ieu, pastikeun yén trauma dirina narik ati salah saurang pangarang terkenal tina tatakrama abad ka-XNUMX anu dilahirkeun deui anu ngalaksanakeun rasa anu maca melankolik sareng sabab anu mekar sapertos féminisme. Naha éta Anne Jacobs murag asih sareng karya ieu ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron