3 buku terbaik ku Juan Gómez Jurado

Buku ku Juan Gómez Jurado

Nalika anjeun hoyong terang anu pang anyarna ti Juan Gómez Jurado, anjeun tiasa mendakan novel-novelna, diurutkeun ku kronologi penampilan anu ketat, IEUH. Lamun aya hiji pangarang di Spanyol anu boga gelut teuas kalawan Javier Sierra pikeun nahan bandéra anu diangkat dina luhureun genre misteri anu hébat, nyaéta Juan ...

baca leuwih

Bodas Raja, ku Juan Gómez Jurado

Carita panceg anu saé janten unggulan nalika pamungkasna terang kumaha ngagabungkeun panutupan unggal giliran sareng bisnis anu henteu acan réngsé, tapi ku uleman paralel pikeun penjelasan. Anjeun tiasa ngahukum plot dina waktos anu sami yén anjeun tiasa nunjuk naon anu parantos aya atanapi naon ...

baca leuwih

Legenda maling, ku Juan Gómez Jurado

Nalika diterbitkeun deui buku-buku dileupaskeun sakedik 10 taun saatos édisi aslina, éta kajantenan sareng grup musik anu hébat, yén para penggemar anu ngembang naroskeun langkung ti naon anu dihasilkeun. Ngeunaan édisi platinum sareng sadaya téknik ...

baca leuwih

Ajag hideung, ku Juan Gómez Jurado

Salah sahiji tina sababaraha kasieun anu kuring mendakan di sababaraha pamiarsa novél Juan Gómez Jurado saacanna, Reina Roja nyaéta pamuka terbuka, sareng patarosan-patarosanna ngeunaan sababaraha ramalan ... Tapi éta kumaha jalanna pikeun kéngingkeun Serigala Hideung ieu sareng panginten malah masih aya pinggiranna ...

baca leuwih

Ratu Beureum, ku Juan Gómez Jurado

Kautamaan anu paling hébat tina jinis suspense nyaéta kamampuan panulis pikeun ngajaga kasaimbangan antara misteri éta nyalira sareng tegangan psikologis anu nunjukkeun sieun antara anu henteu dikenal atanapi anu teu disangka-sangka. Di Spanyol, salah sahiji jalma anu pangsaéna tetep narasi na dina harmoni antara ...

baca leuwih

kasalahan: Taya niron