2065, ku José Miguel Gallardo

novel-2065

Sagala rupa anu fiksi ilmiah dicampur sareng plot anu saé dina gaya anu thriller, parantos meunang kuring sateuacan ngamimitian. Salaku conto ngalayanan bacaan anu anyar ieu. Upami carita na ogé fokus kana lingkungan anu tiasa dikenal, madu dina serpihan. Spanyol dina 2065 umumna mangrupikeun jenis gurun ...

baca leuwih